Samsung Dvd-Rw Slım Siyah Usb - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Dvd-Rw Slım Siyah Usb

Samsung Dvd-Rw Slım Siyah Usb

Samsung Dvd-Rw Slım Siyah Usb Özellikleri.

22.07.2014 02:06

Samsung Dvd-Rw Slım Siyah Usb Genel Özellikleri

Güç ve taşınabilirlik için eşleştirilmiş.

Slim Harici DVD Yazıcı Samsung netbook için mükemmel bir maç yapar. Netbook'lar ultra mobilite için tasarlanmış olduğundan, genellikle potansiyel bir CD'den önyükleme veya bir DVD filmi bir sorun oynama yapabilirsiniz Optik Disk Sürücüler, ile donatılmış değildir. Ama yedekte hafif, taşınabilir Optik Disk Sürücü ile, on-the-go, tek başına mükemmel var.

USB-güçlü on-the-go yeteneği için.

Bir kafede olsanız, bir uçak veya bir parkta bankta oturan, sen bir Samsung'un Slim Harici DVD Writer kadar güç olabilir. Güç kabloları ve AC adaptörleri size ücretsiz mühendislik, artık DVD yazmak için ofisinizde olmak gerekir. Kendi USB BUS güç kaynağına sayesinde görünürde hiçbir çıkış ile maksimum hızda yazabilirsiniz. Yani, Bizim Slim Harici DVD Writer tutmak yardımcı olmak için inşa edilmiştir, sizin yoğun program sizi yavaşlatmak izin vermeyin..

PC ile renkli çift o

Samsung'un Slim Harici DVD Writer güçlü olduğu kadar renkli olduğunu. Eğer tarzı kendi eşsiz duygusunu yansıtan yanı sıra mükemmel bir maç yapmak (veya karıştırmak ve tercih eşleşmek) Samsung mini veya netbook PC ile böylece beş serin ve canlı renklerde geliyor. Eğer bir gelenekçi olduğunu ve sizin teknolojiyi almak ister zamanki cesur ve güzel, mavi, pembe veya sarı, seçim sizindir, beyaz, siyah ya da için bir göz var..

Bu seyahat yazarı ile hafif seyahat.

Biz sadece beklentileri meydan Samsung Slim Harici DVD Yazıcı mühendisi yoktu, biz bu bugünün telaşlı mobil yaşam ultra taşınabilirlik talep olduğunu, kompakt ve hafif biliyorum çünkü yaptı. Seyahat, bu şık, sofistike DVD yazıcı her zaman on-the-go atamaları için hazır iken yanınızda taşımak için bir esinti..

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Samsung Dvd-Rw Slım Siyah Usb - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement