Sanat Dünyası ve Cemiyet Hayatı Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Sanat Dünyası ve Cemiyet Hayatı Bir Araya Geldi

Sanat Dünyası ve Cemiyet Hayatı Bir Araya Geldi

Sanat Dünyası ve Cemiyet Hayatı, Park Bravo ve Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Eğitim projesinde bir araya geldi.

18.04.2013 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Park Bravo, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile sosyal sorumluluk alanında başlattığı, tamamen genç gönüllüler tarafından yürütülen "Okulum Geleceğim" projesine dinamik ve yepyeni bir solukla devam ediyor. Gençlerin sivil toplum kuruluşu Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın, "Okulum Geleceğim" projesini destekleyen Park Bravo, çocukların okula aidiyetlerini güçlendirerek okula devamlılıklarını sağlamayı hedefliyor. Daha önce 9 okulda 166 genç gönüllü ile 307 çocuğun bu projeden yararlanmasına destek olan Park Bravo, bu yıl projeyi yeni bir temayla hayata geçirdi.

Nişantaşı Park Bravo mağazasında bugün gerçekleştirilen lansman daveti iş, sanat ve cemiyet hayatından isimlerin katılımı ile büyük ilgi gördü. Lansman davetine katılan isimler arasında; Pınar Altuğ Atacan, Sedef Karamehmet, Elif Gönlüm, Gül Gölge Saygı, Sinem Güven Ersönmez, Burcu Hanif, Buse Terim, Nükhet Eczacıbaşı, Zeynep Üstünel, Zeynep Esmergil, Özgür Çamlıbel, Senem Betil Gürün, Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu gibi isimler yer aldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Park Bravo Group Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Özçoban "ülkemizin geleceği çocuklarımız için bu kampanyaya destek vermekten büyük gurur duyuyoruz. Kampanyada satılacak t-shirt satışlarından elde edilecek tüm gelir onların eğitimine gidecek. Herkesi bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz dedi.

Park Bravo gerçekleştirdiği proje ile sesini daha fazla insana ulaştırabilmek amacıyla kuş konsepti altında 5 önemli duyguyu ortaya çıkarıyor. Özgürlük, sevgi, umut, mutluluk ve şansı temsil eden "kuş" figürü ile çocukların ihtiyacı olan duyguları yeniden anımsatmayı hedefleyen projede, bu duygular t-shirt tasarımlarına yansıdı. Ortaya birbirinden farklı, birbirinden önemli duyguları anlatan tasarımlar çıktı.

49 TL'den satılan t-shirt satışlarından elde edilecek tüm geliri Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın "Okulum Geleceğim" projesine bağışlayan Park Bravo, çocukların eğitim şanslarına sahip çıkarak önemli bir misyonu da yerine getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanat Dünyası ve Cemiyet Hayatı Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement