Saruhanlı Altınordu Turnuvası'na İyi Başladı - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Altınordu Turnuvası'na İyi Başladı

Saruhanlı Altınordu Turnuvası\'na İyi Başladı

İzmir Altınordu Futbol Sosyal Girişimi tarafından efsane futbolcu “Erkan Velioğlu” adına düzenlenen turnuvanın ilk günkü maçında Muğla Atletik Spor’u 3-2 mağlup eden Saruhanlı Belediyespor minik takımı turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

14.10.2014 13:55

İzmir Altınordu Futbol Sosyal Girişimi tarafından efsane futbolcu "Erkan Velioğlu" adına düzenlenen turnuvanın ilk günkü maçında Muğla Atletik Spor'u 3-2 mağlup eden Saruhanlı Belediyespor minik takımı turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Altınordu Çocuk Ligleri (AÇL) kapsamında efsane oyuncular adına geçen yıl birincisi düzenlenen uzun soluklu turnuvaların ikincisi bu sezon "Erkan Velioğlu" adına start aldı.

Altınordu, Göztepe, Bornova Gençlik, İzmirgücü, İzmirspor, Akhisar Belediyespor, Gümüşordu, Aliağa, Çamdibi, Balıkesir Belediyespor, Saruhanlı Belediyespor ve Muğla Atletik U12 takımlarının katıldığı organizasyonun ilk gününde oynanan 6 maçta fileler tam 26 kez havalandı.

Birbirinden gollü ve heyecanla maçlar, futbolseverlere zevkli saatler yaşattı. Erkan Velioğlu'nun oğlu Volkan Velioğlu, turnuvanın başlama vuruşunu yaparken TFF Ege Bölge Teknik Direktörü Coşkun Süer de karşılaşmaları takip etti.

İlk gün oynanan müsabakalarımızda şu sonuçlar alındı; Altınordu 6 - 3 Göztepe, Bornova Gençlik 3 - 1 İzmirgücü, İzmirspor 2 - 2 Akhisar Belediyespor, Gümüşordu 0 - 1 Aliağa, Çamdibispor 1 - 2 Balıkesir Belediyespor, Saruhanlı Bld.Spor 3 - 2 Muğla Atletik.

Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada turnuvaya iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek şunları kaydetti;

"Saruhanli Belediyespor olarak amacımız Saruhanlımızı her platformda en iyi şekilde temsil etmek ve profesyonel takımların İlçemizdeki genç yetenekleri görmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı, Kulüp Başkanımız Recep Çımat ve Genel Kaptanımız Vedat Yaralı'ya teşekkür ediyoruz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Altınordu Turnuvası'na İyi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement