Şehitkamilli Öğrenciler Tatilini Sosyal Tesislerde Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Öğrenciler Tatilini Sosyal Tesislerde Geçiriyor

Şehitkamilli Öğrenciler Tatilini Sosyal Tesislerde Geçiriyor

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mütercim Asım Sosyal Tesisi Gençlik Merkezi’nde ilköğretim, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yaz tatili eğitimi devam ediyor.

31.07.2015 14:26

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mütercim Asım Sosyal Tesisi Gençlik Merkezi'nde ilköğretim, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yaz tatili eğitimi devam ediyor. Yaz tatili boyunca gençler, okulda işlemiş oldukları dersleri unutmamak adına tekrar işleme fırsatı bulurken, aynı zamanda oyun oynayarak tatilin keyfini çıkarıyor.

Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı sosyal tesislerde, yaz tatili kapsamında gençlerin eğitimi sürüyor. Mütercim Asım Sosyal Tesisi Gençlik Merkezi'nde ilk orta ve lise öğrencileri eğitimlerinin yanı sıra çeşitli sportif faaliyetler yapma şansı buluyor. Yıl boyunca işlemiş oldukları dersleri unutmamak adına tekrar işleme fırsatı bulan gençler, bunun yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de katılarak, tatillerini en iyi şekilde geçiriyor. Gençler derslerinin yanı sıra bir taraftan kitap okurken, diğer taraftan, bilgisayar öğreniyor, satranç öğreniyor, bilardo oynuyor ve langırt oynayarak, hoş vakit geçiriyor. Mütercim Asım Gençlik Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, "Mütercim Asım Gençlik Merkezi'ne gelerek, yaz tatilimizi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Burada Okulda işlemiş olduğumuz dersleri tekrar işliyoruz, YGS sınavına hazırlık yapıyoruz. Sportif aktivitelere katılarak hoş ve güzel vakit geçiriyoruz. Burada hocalarımız bizlerle en iyi şekilde ilgileniyor. Tatilde il dışına çıkmak yerine Gençlik Merkezi'ne gelerek, değerlendirmek istedik. Burada hem ders konusunda olsun hem de sosyal aktiviteler olsun güzel bir tatil dönemi geçiriyoruz. Gelecek eğitim öğretim yıl dönümüne de en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Burada olduğumuzdan dolayı çok memnunuz. Bizlere bu hizmeti sunan Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve buradaki hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz" dediler.

"GENÇLERİMİZ BURAYA GELEREK, KENDİLERİNİ DAHA İYİ İFADE EDEBİLİYORLAR"

Mütercim Asım Sosyal Tesisi Gençlik Merkezi Sorumlusu Müslüm Yıldıztekin ise, "Öğrencilerimizin yaz tatilini en iyi şekilde geçirmeleri adına burada çeşitli kurs ve etkinlikler düzenliyoruz. LYS ve YGS kursumuz var gençlerimizi bu kurslara tabi tutarak sınava hazırlıyoruz. Eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel aktiviteler de düzenliyoruz. Tesis içerisinde gençlerimizle kahvaltı yapma, langırt, bilardo, masa tenisi oyunları oynayarak tatil keyfi yaşatıyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin zihinsel gelişimi için satranç öğretiyoruz. Gençlerimiz buraya gelerek, daha mutlu ve kendilerini daha iyi ifade edebiliyorlar" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Öğrenciler Tatilini Sosyal Tesislerde Geçiriyor - Son Dakika


Advertisement