Sındırgı'da Edip Uğur Coşkusu Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Sındırgı'da Edip Uğur Coşkusu Yaşandı

Sındırgı\'da Edip Uğur Coşkusu Yaşandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur Sındırgı ilçesinde halka hitap etti.

22.03.2014 19:03

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur Sındırgı ilçesinde halka hitap etti. Yörüklerin atlı birliklerle eşlik ettiği AK Parti Büyükşehir Adayı Ahmet Edip Uğur'u binlerce Sındırgılı coşku içerisinde karşıladı.

Bugün öğle saatlerinde Sındırgı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde partililer tarafından coşkuyla karşılanan AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur Uğur, Sındırgı ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanına davul, zurna ve atlar eşliğinde yürüdü. Yol kenarında bekleyen partililer Uğur'a sevgi gösterisinde bulundu. Cumhuriyet Meydanında seçim otobüsü üzerinde halka hitap eden AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur, 30 Mart seçimlerinin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı. Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce AK Partili Uğur'a moral verdi. Hiç kimsenin damını yıkmayacaklarını belirten Uğur, "Hayvancılık yapan bütün köylerde birer bertaraf tesisi kuracağız. Diyeceğiz ki hayvansal atıkların hepsini getir şu çukura dök. Biz oradan biyogaz elektrik üreteceğiz. Bedava elektrik istiyor musunuz?" dedi.

"TÜRKİYE'NİN DIŞ BORCU SIFIR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Türkiye'nin hem Osmanlı Devleti hem Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa dış borcunun sıfırlandığını, bunun da AK Parti iktidarı döneminde sağlanan siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde olduğunu söyledi. Konuşmasında muhalefete de sert göndermeler yapan AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, Osmanlı Devleti tarihinde Duyun-u Umumiye borçları dahil ilk defa Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin borçları sıfırlandı. Şu anda bizim dış borcumuz sıfır. İktidar olamayınca bir mağluplar şirketi var; CHP'si, MHP'si bunlar iktidar olamıyor. Millet bunları iktidar yapmıyor. Ne yapsınlar; İki elleri iki yağlı kara. Ha bire iftira, yalan, ha bire itham ediyorlar, yalan söylüyorlar. Ama o yalanlarının altında boğulacaklar. Milletimiz 30 Mart'ta onları sandığa gömecek, Allah'ın izniyle. Paradan puldan anlamazlar onun için onların memlekete verecek hiçbir şeyleri yok. Bakın 30 Mart seçimleri çok önemli. Yalnız belediye başkanlığı değil, muhtar seçimi değil, Büyükşehir Belediye seçimi değil; Bu eski Türkiye mi? Yeni Türkiye mi? Siz darbecilerden yana mısınız, demokrasiden yana mısınız? İftiralardan yana mısınız, ülkeye hizmet edenlerden yana mısınız? İşte bunun için önemli" diye konuştu.

"İNSANLARI KORKUTARAK İKTİDAR OLMAK İSTEDİLER"

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, sözlerine şöyle devam etti;

"Milletimiz korkutulan, dağıtılan bir millet olmak istemiyor. Yıllarca milleti korkuttular. Nasıl korkuttular? 'Komünizm geliyor' dediler korkuttular. 'Cumhuriyet elden gidiyor', 'Laiklik elden gidiyor' diye korkuttular. Ne oldu? Ne komünizm geldi, ne laiklik elden gitti, ne cumhuriyet elden gitti. Neden; Onlar insanları korkutarak iktidar olmak istediler. Ama milletimiz artık yeni Türkiye'de buna müsaade etmez. Etmiyor da zaten. 30 Mart'ta da müsaade etmeyecek. Bölünmüş yollar, otoyollar; Bunlar hepsi AK Parti iktidarında oldu. Balıkesir'den İzmir'e, Bursa'ya, Kütahya'ya, Edirne'ye biz hep patika gibi yollardan gidiyorduk. Şimdi Allah'a çok şükür bölünmüş yollarla gidiyoruz. Şimdi İstanbul'dan, Çanakkale'den otoyol geliyor. İzmir'den İstanbul'a yüksek hızlı tren yolu geliyor. Balıkesir hem otoyolların, bölünmüş yolların, hemde demir yollarının tam ortasında kalıyor. Bizim bütün amacımız Balıkesir'i, Sındırgı'yı büyütmek. Biz istiyoruz ki Balıkesir'in zenginliklerini marka yapalım, Sındırgı'yı da kaplıcalarıyla marka yapalım. Sındırgı artık dışarıya göç vermeyecek. Sındırgı'ya insanlar gelecek, sanayiciler gelecek, iş olacak, AŞ olacak." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sındırgı'da Edip Uğur Coşkusu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement