Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, faciada hayatını kaybeden işçilerin aileleri ile görüşmelerinin ardından gözyaşı döktü.

24.05.2014 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri ile görüşmelerinin ardından gözyaşı döktü.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ile AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve diğer yetkililerle Soma'daki ailelere taziye ziyaretinde bulunan Bakan İslam, faciada hayatını kaybeden Zühtü Yıldırım'ın eşi Tuğba Yıldırım'ı ziyaret etti, Yıldırım'ın beşikteki bebeğine cumhuriyet altını taktı.

Bakan İslam ile görüşmesinde bitkin olduğu görülen Tuğba Yıldırım, bebeği ile yapayalnız kaldığını ifade etti. Yıldırım eşinden başka bir şeye ihtiyacı olmadığını söyledi.

Bakan İslam genç annenin sözleri karşısında duygulu anlar yaşadı. "Devlet bunların hesabını soracak ama canlar geri gelmeyecek" diyen İslam, güçlü olmasını istediği Tuğba Yıldırım'ın elini tutarak destek verdi.

Gün boyunca Kırkağaç ve Soma'da ziyaretlerde bulunan İslam, Tuğba Yıldırım'ı ziyaretinin ardından ailelerle görüşlerinin sorulması üzerine "Çok zor gerçekten" diyerek gözyaşı döktü.

İslam, Soma'daki aile ziyaretlerinin ardından Balıkesir'in Savaştepe ilçesindeki ailelerle görüştü. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement