Süer, Vatbo Meclis Başkanlığına Seçildi - Son Dakika
Yerel

Süer, Vatbo Meclis Başkanlığına Seçildi

Van Ticaret Borsasında (VATBO) yeni üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Nayif Süer meclis başkanlığı görevine seçildi.

21.07.2014 12:38

Van Ticaret Borsasında (VATBO) yeni üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Nayif Süer meclis başkanlığı görevine seçildi.

VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Selman Toprak'ın geçtiğimiz hafta kazandığı seçim sonrasında ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda hazır bulunan 12 meclis üyesinin oyunu alan Süer, yeni meclis başkanı oldu. İşadamı Metin Şevgin de başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Toplantı öncesi kısa bir değerlendirme yapan Başkan Toprak, ramazan ayında Filistin'de yaşanan trajediyi hatırlatarak, işgalin durması için dua ettiklerini söyledi.

Seçildikleri günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler veren Toprak, ramazan ayında TOBB işbirliğiyle hazırlanan bin 500 gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Hakkari, Yüksekova ve Erciş şubelerinin aktif olarak hizmet vermeye başladığına değinen Toprak, "Bundan sonra Van için çok önemli olan Canlı Hayvan Borsası ve diğer projelerimizi hayat geçireceğiz. Meclis yönetimimizi de seçerek bu çalışmaların en önemli ayağını tamamlamayı düşünüyoruz" diye konuştu. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Süer, Vatbo Meclis Başkanlığına Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement