Survivor Yarışmacısı Duygu: Her Kadın Cem Yılmaz'dan Hoşlanır - Son Dakika
Magazin

Survivor Yarışmacısı Duygu: Her Kadın Cem Yılmaz'dan Hoşlanır

Survivor Yarışmacısı Duygu: Her Kadın Cem Yılmaz\'dan Hoşlanır

Cem Yılmaz'ın yeni filminde oynayan Duygu Bal, Yılmaz'a adeta ilanı aşk ederek "Her kadın Cem Yılmaz'dan hoşlanır. Yanına gidince bile heyecanlanıyorum." dedi.

15.11.2015 12:03  Güncelleme: 12:08

Cem Yılmaz'ın "Ali Baba ve 7 Cüceler" filminde oynayan eski voleybolcu Duygu Bal, ünlü şovmene adeta ilanı aşk etti: "Cem'le tanışmak hayalimdi. Yanına gidince heyecanlanıyorum. Bir erkeğin sahip olabileceği her şeye sahip."

Fenerbahçe ve Milli Takım forması giyen eski voleybolcu Duygu Bal, Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde yer aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

"HER KADIN CEM'DEN HOŞLANIR"

"Cem Yılmaz beni sinemanın milli takımına aldı. Zaten kendisi sinemanın milli takımı" diyen Bal, "İsminizin aşk dedikodularına karışmasından endişeniz oldu mu?" sorusu üzerine ünlü şovmene övgüler yağdırdı:

"Cem bir erkeğin sahip olabileceği her şeye sahip. Yani her kadın Cem'den hoşlanır. Küçüklüğümden beri hayalimdi onunla tanışmak. Yanına gidince bile heyecanlanıyorum. Haberler de çıkabilir, sorun değil. Cem popüler, eşinden ayrılmış bekar bir insan. Ben de farkındalığı olan bekar bir kadınım. Cem'in adı bir sürü kadınla yazılıyor, olağan şeyler."

Son Dakika Magazin Survivor Yarışmacısı Duygu: Her Kadın Cem Yılmaz'dan Hoşlanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • kübranur: ben hoşlanmıyorum o nolucak 17 5 Yanıtla
    TUNÇ06: zevk ve renkler tartışılmaz ama para tartışılır kız da para için yanaşıyor ...para işine ne diyorsunuz.... 2 0 Yorum: Bir dene Kız belki alır...... 0 0
  • peri: Her kadin hoslanmaz nesela ben kendi adina konus her kadinida agzina alma catlak cahil 17 1 Yanıtla
    TUNÇ06: ama parayı seversin demi......ya da istemem ama yancebibe misali... 2 4 peri06: Parayi seven bir kadin olsam neden temizlige gideyimki esime katkida bulunmak cocuguma birseyler almak icin Helal para olsun serefiyle yasamak baskadir tanimadan insanlari yargilama hakina sahip deyilsin 3 0 peri: Tunc.bende.ankarada.yasiyorum malatyaliyim bizde haram yemedik helal olsun temizlige bile gideriz yeterki insan onuruyla yasasin capcik 2 0 peri: Capcik aslinda kotu birsey deyil.capcik genelde genc Cok bilmis insana denir..asgeri ucuret 2bin bile olsa hayat pahali evkirasi pahali bu insanlar ne sikintilar cekiyo inanin kimsenin umurunda deyil 1300.evkirasi elektirik.su.gidiyo.allahtan ev kendimizin allah herkese yardim etsin 0 0 perio6: Capcik.genclere soylenir.kotu.birkelme.deyil.bu.arada.peri.ve.percan.ayri.kisileriz.oburubaska.bayan 0 0 peri.: Sagol kardes bende demet evlerden saygilar diliyorumm 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement