Tanıtım Günlerinde Muratpaşa'ya Tam Not - Son Dakika
Yerel

Tanıtım Günlerinde Muratpaşa'ya Tam Not

Tanıtım Günlerinde Muratpaşa\'ya Tam Not

Muratpaşa Belediyesi’nin Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği ‘Tanıtım Günleri’ devam ediyor.

09.10.2016 09:14

Muratpaşa Belediyesi'nin Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği 'Tanıtım Günleri' devam ediyor. 14 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek etkinlikte Muratpaşa'nın Belediye Başkanı Ümit Uysal'la yaşadığı değişim anlatıldı.

CHP'nin sosyal demokrat belediyelerin çalışmalarını geniş kitlelerle buluşturduğu 'CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor' projesi kapsamında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla başlayan Muratpaşa Belediyesi Tanıtım Günleri devam ediyor. Ankara'da CHP Genel Merkez bahçesi ve fuayesinde Muratpaşa'nın hizmet ve projelerinin tanıtıldığı etkinlik 14 Ekim Cuma günün sona erecek.

Türkiye'de '122 günde biten beton işlerin' moda haline getirildiği bir dönemde standardını 'insan' olarak belirleyen Muratpaşa Belediyesi'nin hizmet ve projelerini inceleyenler düşüncelerini paylaştı.

Projenin adına layık çalışmalar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Cankurtaran, Muratpaşa'nın hizmetleriyle 'CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor' adı altında gerçekleşen projenin içeriğini tam olarak doldurduğunu söyledi. Cankurtaran, Muratpaşa Belediyesi'nin her projesi ve sunduğu her hizmetle Sosyal Demokrat Belediyeciliğin farkını da hissettirdiğini sözlerine ekledi.

Odağında insan var

Muratpaşa Belediyesi'nin her projesinin odağında insanın bulunduğunu belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, "Herkesi CHP Genel Merkezi'ne bekliyoruz" dedi.

"Belediyemizle gurur duyuyorum"

14 - 15 Ekim'de Dünya Şampiyonası'nda piste çıkacak Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi Dans Topluluğu'nun gösterisi karşısında hayranlığını ifade eden İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Aykut Erdoğdu, kişisel twitter hesabından, kentin kıdemli sakinleriyle kendisinin de dans ettiği videoyu paylaştı. Erdoğdu, "Medeniyet böyle bir şey. Her şeyin gericileştirildiği dönemde yaşlı ve kıdemli insanlarımıza böyle bir hizmeti vermek sosyal demokrat ve halkçı belediyeyle olur. Bizler bu güzelliği bütün halkımıza, insanlığa, dünyaya olması için çalışıyoruz. Ben belediyemizle gurur duyuyorum" diye konuştu.

Sosyal Belediyecilik

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Muratpaşa Belediyesi'nin sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediğini belirterek sosyal medya hesabından "Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve ekibini yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum" sözlerini paylaştı.

Yenilikçi çözümler

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da Muratpaşa Belediyesi'nin belediyecilikte birçok yenilikçi çözümü Antalya ile buluşturduğunu görmüş olmak duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Başkan Ümit Uysal'ı kutladı.

Deneyimli başkandan övgü

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da CHP Genel Merkezi'nde Muratpaşa Belediyesi'nin projelerini incelediğini belirterek "Başarılı projelerinden ötürü Başkan Ümit Uysal ve ekibini tebrik ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanıtım Günlerinde Muratpaşa'ya Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement