Tatvan'da Ramazan Sokağı Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Ramazan Sokağı Yapılıyor

Tatvan\'da Ramazan Sokağı Yapılıyor

Tatvan Belediyesi, ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçenin Yeni Çarşı Sokağında aydınlatma ve ramazan etkinlikleri için çalışmalara başladı.

30.06.2014 10:00  Güncelleme: 10:38

Bitlis'in Tatvan Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçenin Yeni Çarşı Sokağı'nda aydınlatma ve Ramazan etkinlikleri için çalışmalara başladı.

Ramazan etkinlikleri kapsamında Yeni Çarşı diye bilinen sokak, yapılacak olan aydınlatma ve kullanılacak olan mahyalarla Ramazan ayının dokusuna uygun hale getirilecek. Sokakta 42 adet estetik aydınlatma direğinin yanı sıra Kürtçe ve Türkçe "Hoş Geldin Ramazan" mahyaları kullanılacak. Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklere ve konserlere ev sahipliği yapacak olan sokakta çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Ramazan Sokağı'nda mahalli sanatçıların da sahne alacağını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan Sokağı adı altında, Yeni Çarşı'da aydınlatma çalışmalarına başladık. Aydınlatma çalışmalarımız bitince, sokağı Ramazan Sokağı olarak hizmete açacağız. Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklere ev sahibi olacak sokakta iftar yemeği verilecek ve ardından mahalli sanatçılar tarafından Ramazan ayının dokusuna uygun konserler verilecek. Sokaktaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Ramazan Sokağı Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement