Tekvando ve Halter Camiası İftarda Buluştu - Son Dakika
Spor

Tekvando ve Halter Camiası İftarda Buluştu

Tekvando ve Halter Federasyonları'nın ortaklaşa düzenlediği iftarda, camialar bir araya geldi.

17.07.2014 22:53

Tekvando ve Halter Federasyonları'nın ortaklaşa düzenlediği iftarda, camialar bir araya geldi.

Crowne Plaza Otel'de gerçekleştirilen iftara, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Oryantiring Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, milli halterci Nurcan Taylan, federasyonların yönetim kurulu üyeleri, camiaların önde gelen isimleri, milli takımların teknik heyetleri ve basın mensupları katıldı.

Yemekte konuşma yapan Genel Müdür Baykan, iki farklı spor camiasının omuz omuza bulunmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Olimpiyatlarda Türkiye'yi başarıyla temsil eden, ülke sporuna aldıkları madalyalarla katkılar sağlayan iki değerli federasyonumuzun ortak iftar vermelerinden mutluluk duyuyorum. Bu yüzden iki federasyon başkanımızı kutluyorum. Bu birlik ve beraberliğin spor camiamızda artarak devam etmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Ramazan ayının önemine değinerek, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tamer Taşpınar, "Sporda dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla ve örnek teşkil etmesi için ortak iftar programı gerçekleştirdik" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekvando ve Halter Camiası İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement