Tencere Dibin Kara - Son Dakika
Güncel

Tencere Dibin Kara

Tencere Dibin Kara

Eşini, aldatma iddiasıyla kiralık katil tutup öldürtmekle suçlanan kadının, kocasını iki defa aldattığı ortaya çıktı.

19.03.2013 14:30  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde eşi Ramazan K.'yi kendisini aldattığı iddiasıyla kiralık katil tutup öldürmekle suçlanan Zeynep K.'nin, cinayet davasında tutuklu sanık Erkan Y. ile cinsel ilişkiye girdiği ileri sürüldü. Duruşmada tanıklık yapan müteahhit de Zeynep K. ile ilişkiye girdiğini anlattı.

İFADELER ÇELİŞKİLİYDİ

Besici 49 yaşındaki Ramazan K.'nin, yanında bulunan Avusturyalı ortağı 52 yaşındaki Herald W.'yi kiralık katil tutarak öldürttüğü iddiasıyla, çifte müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 47 yaşındaki Zeynep K. ve cinayeti 30 bin Euro karşılığı işlediği öne sürülen 36 yaşındaki Bati K. ve 33 yaşındaki Erkan Y.'nin Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Dedeçam Beldesi'nde oturan Ramazan K. ve ortağı Avusturyalı Herald W. geçen yıl 21 Ekim günü Akşehir'in Atakent Beldesi'nde çalılıklar arasında ölü bulundu. Olay yerine düşen otomobil parçasından yola çıkan jandarma, parçanın öldürülen Ramazan K.'nin otomobiline ait olduğunu saptadı. Jandarma, 3 çocuk annesi eşi Zeynep K.'nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine onu teknik ve fiziki takibe aldı.

SIK SIK GÖRÜŞÜYORLARMIŞ

Zeynep K.'nin son dönemlerde ahır ve garajını yapan inşaat ustaları Erkan Y. ve Bati K. ile sık sık görüştüğünü saptadı. Fiziki ve teknik takibin ardından Zeynep K., Erhan Y., Bati K. ile Bati K.'nin sevgilisi 25 yaşındaki S.K. gözaltına alındı.

EŞİNİ ÖLDÜRTTÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Suçlamayı kabul ettiği ileri sürülen Zeynep K., kendisini aldattığı iddiasıyla eşini öldürtmek için Bati K. ve Erkan Y. ile 30 bin Euro'ya anlaştığını itiraf etti. Gözaltına alınan şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede Zeynep K. 'kasten adam öldürmeye azmettirme', Bati K. 'kasten adam öldürme', Erkan Y. de 'kasten adam öldürmeye teşvik ve suçu gizleme' suçlarından tutuklandı. Şantaj ve suçu gizlemek' suçundan gözaltına alınan Bati K.'nin sevgilisi S.K. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'ZEYNEP İLE OTELDE BİRLİKTE OLDUM'

Haklarında çifte müebbet hapis cezası istenen tutuklu 3 kişi, Akşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde ikinci kez hakim karşısına çıktı. Zeynep K., ilk duruşmadaki ifadesinde, "Ben 30 yıldır ezilmiş durumdayım. Aşağılanmaktan ve aldatılmaktan bıkmıştım. Eşim benden ters ilişki istedi. Ben de bunalıma girerek eşimi öldürtmek istedim" dedi.

Ancak sanıklardan Erkan Y., bugünkü duruşmada Zeynep K. ile bir otelde birlikte olduğunu öne sürdü. Cinayet suçlamasını kabul etmeyen Erkan Y., "Ben Zeynep K.'nin ev işinde üç yıl önce çalışmıştım. Bati K.'nin kardeşi İbrahim K.'den alacağım vardı. Kimse nerede olduğunu bilmiyordu. 118'den İbrahim'in telefonunu aldım. Bir bayan çıktı. Bu telefona çıkan kişi Zeynep K.'miş. Sonradan öğrendim. Kendisiyle yüz yüze bir kez görüştüm. Bir otele gittik burada kendisiyle cinsel ilişkiye girdim. Kendisiyle telefonla arkadaş olarak konuşuyorduk. Bir gün benden yardım istedi. Senedi olduğunu söyledi" dedi.

Erkan Y., bunun üzerine Zeynap K.'yi, duruşmada tanık olarak ifade veren müteahhit K.T.'ye götürdüğünü söyledi.

"KOCASINI ÖLDÜRMEMİ TEKLİF ETTİ"

Zeynep K.'nin, telefonla eşini öldürmesini teklif ettiğini iddia eden Erkan Y. "Zeynep bana telefonda kocasını öldürmemi teklif etti. 25 bin Euro vereceğini söyledi. Ben kabul etmedim. Bati'ye de teklifte bulunmadım" dedi.

Mahkeme heyeti, jandarmadaki ifadeleriyle çelişkili olduğunu belirtmesi üzerine Erkan Y., "Bati K.'ye, Zeynep K.'nin eşini öldürmesi için teklifte bulunmadım. Öyle bir ifade vermedim. Bu ifadeyi kabul etmiyorum. Şimdi ki ifadem doğrudur" diye konuştu.

TANIKTAN DA İLİŞKİYE GİRDİK İDDİASI

Duruşmada tanık olarak ifadesi alınan müteahhit K.T. de, Zeynep K.'yi, Erkan Y. aracılığıyla tanıdığını; tahsil edilecek senedi olduğunu söylemeleri üzerine onu bir avukatla tanıştırdığını söyledi. Daha sonra Zeynep K.'nin kendisini tekrar aradığını belirten K.T., aralarında bir yakınlaşma olduğunu ve Bağkonak'ta buluştuktan sonra otomobilde cinsel ilişkiye girdiklerini öne sürdü.

"BENİM KİMSEYLE İLİŞKİM YOK"

Zeynep K. da savunmasında ilişkiye girmediğini öne sürüp, "Benim kimseyle ilişkim yoktur. İlişkim olduğu söyleyen kişilerin beyanlarını kabul etmiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, eşi tarafından ikinci plana itilip, aldatıldığını belirtmesine rağmen neden boşanmadığı, ayrıca daha önce resmi olarak yardım alabilmek için boşandıklarını hatırlatılması üzerine Zeynep K., "Biz akrabayız. Kendisi ile nasıl boşanayım" dedi.

Diğer tutuklu sanık Bati K. da Erkan Y.'nin, öldürme olayını teklif ettiğini ama reddettiğini söyledi.

Suçlamaları kabul etmeyen Bati K., "Savcılığa geldiğimizde Zeynep ile ikimizi yan yana oturttular. Zeynep K., beni ve çocuklarımı tehdit etti, 'Suçu kabullen, çocuklarına ve sana bakarım' dedi. Oradaki komutanlar da aynı cezayı alacağımızı söyleyince ben suçu kabul etmek zorunda kaldım" dedi.

İfadelerin ardından mahkeme heyeti, ek savunma ve dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tencere Dibin Kara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 15 Metre Derinliğindeki Su Kuyusuna Düşen Dana Kurtarıldı
    16:24 Malatya'da 15 Metre Derinliğindeki Su Kuyusuna Düşen Dana Kurtarıldı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü Mahallesi'nde bir evin bahçesindeki su kuyusuna düşen dana, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 15 metre derinliğindeki su kuyusuna inerek danayı halat yardımıyla çıkarttı ve sahibine teslim etti.

  • Tayvanlı Bisikletçi Türkiye'yi Seviyor
    16:24 Tayvanlı Bisikletçi Türkiye'yi Seviyor

    Tayvanlı bisikletçi Jacky Chen, arkadaşının tavsiyesiyle Türkiye'yi keşfetmek için Iğdır'a geldi. Chen, Türk insanının hoşgörülü ve misafirperver olduğunu belirterek, daha önce 78 ülkeyi gezip Ağrı Dağı'nı da merak ettiğini söyledi. Pandemi nedeniyle ara verdiği dünya turuna 2023'te devam etmeyi planlayan Chen, bisikletiyle 61 ülkeyi gezip hedefinin 40 ülke daha gezmek olduğunu ifade etti.

  • ESOGÜ'de Otizm Farkındalık Panayırı düzenlendi
    16:24 ESOGÜ'de Otizm Farkındalık Panayırı düzenlendi

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen Otizm Farkındalık Panayırı, ESOGÜ Rektörü ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleştirildi. Panayırda, el emeği ürünler ve yiyecekler satışa sunularak, elde edilen gelir deprem bölgesindeki özel ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amacıyla kullanılacak.

  • Efeler Belediyesi, Uluslararası Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı
    16:24 Efeler Belediyesi, Uluslararası Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı

    Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın açılış törenine katılarak, belediyenin ürünlerini sergiledi.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi Yeni Divan Katibi Üyelerini Belirledi
    16:24 Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi Yeni Divan Katibi Üyelerini Belirledi

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni meclis divan katibi üyeleri belirlendi.

  • Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası devam ediyor
    16:19 Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası devam ediyor

    Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, büyük kadınlar finalleriyle devam etti. Beşirli Spor Kompleksi tenis kortlarındaki müsabakaların üçüncü gününde, tek kadınlarda Duru Aslan birinci, Buse Gündüz ise ikinci oldu. Çift kadınlarda Buse Gündüz-Çağla Teoman ikilisinin birinciliği, Duru Aslan-Defne Akçay çiftinin de ikinciliği elde ettiği organizasyonda, büyük erkekler yarı finalleri de gerçekleştirildi. Turnuva, yarın yapılacak büyük erkekler final müsabakalarıyla sona erecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Trabzon'da birçok farklı spor etkinliğine ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi. Arıcıoğlu, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, 'İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerimizin yanında Trabzon da bu turnuvada var. Ev sahipliği yapıyoruz burada. Çok özel bir turnuva. Bayram sonrası olmasına rağmen ciddi katılım oldu.' dedi. Düzenlenen turnuvaların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Arıcıoğlu, 'Burada 15 kortumuz var, 3'ü kapalı. Bu kortlarımızda modernizasyon planlıyoruz. Bu kortlarımızda ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenlemek istiyoruz çünkü Trabzon bir spor şehri, bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Spor kültürünü çocuklarımızdan yetişkinlerimize aşılamak istiyoruz.' diye konuştu.


Advertisement