Termal Turizm Parlayan Yıldızı Sındırgı Başkanları Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Termal Turizm Parlayan Yıldızı Sındırgı Başkanları Ağırladı

Termal Turizm Parlayan Yıldızı Sındırgı Başkanları Ağırladı

Termal turizm alanında gelişim gösteren ve son günlerde adından sıkça söz edilen Balıkesir'in Sındırgı ilçesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

23.01.2017 15:37  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2008 yılında Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın girişimleri ile termal turizm bölgesi ilan edilen Sındırgı ilçesinde termal yatırımlar da hızla yükseliyor.

98 derece Hisaralan bölgesinde çıkan jeotermal suyun ilçe merkezine de getirilmesi ile birlikte turizm alanındaki çalışmalar daha da hız kazandı. Termal tesislerin yanında, belediye çalışmaları da turizm potansiyeli hesaplanarak yön buluyor.

Balıkesir Belediye Başkanları Sındırgı'da Buluştu

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın ev sahipliğinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve ilçe belediye başkanları ve eşleri üç gün boyunca yeni inşaa edilen termal tesiste konakladı. Sındırgı'da gerçekleştirilen buluşmada ev sahibi olarak Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın yanı sıra, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek katıldı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Başkanlarına Sındırgı Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmet ve faaliyetler hakkında bilgiler verdiği buluşmada, Belediye Başkanları arasında tecrübe paylaşımı ve istişareler gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un başkanlığında Balıkesir ve ilçelerinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarede bulunuldu.

Balıkesir Bir Büyük aile projesi ile Balıkesir genelinde daha etkin hizmet için tüm belediyelerin uyum içerisinde çalıştığını ve sürekli olarak belediye başkanları ile istişare içerisinde bulunulduğunu belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur"Balıkesir Büyükşehir ve diğer ilçe belediye başkanlarımızla beraber yapılan hizmetler ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptık. Balıkesir belediye başkanları, büyükşehir belediyesi ile uyumlu ahenkli bir çalışma içerisinde. Sındırgı Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş'ın misafiri olduk. Çok teşekkür ediyoruz kendisine sağolsun. Misafirperverliğinden dolayı. Bizi burada üç gün ağırladı. Hem dinlendik, hem istişare ettik, hem görüştük. Yararlı bir toplantı iyi bir tatil olduğuna inanıyorum. İnşallah belediyelerimizin birlik beraberlik içerisinde, ahenkli bir şekilde devam edecek."dedi.

Turizmle gelişen Sındırgı ilçesinin önemli bir yol aldığını ve düne göre bugün ziyaretçilerini ağırlayacak birçok tesisin kazandırıldığını ifade eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise"Sındırgımız termal turizmin merkezi olma yolunda oteller arka arkasına yapılmaya devam ediyor. Bizler de belediyemiz olarak yaptığımız çalışmalarla turizmi daha çok geliştirebilmek ve insanların, yatırımcının önünü açabilmek için gereken gayreti gösteriyoruz. Bugün çaygören mahallesi sınırları içerisinde Laguna Termal Otelde Balıkesir' de bulunan AK Partili belediye başkanlarımızı, büyükşehir belediye başkanımız Ahmet Edip Uğur'un önderliğinde misafir ettik. İki günlük olan bu istişare toplantısında hem belediyecilik faaliyetleri, hem de yaklaşan referandumla alakalı istişarede, fikir alışverişinde bulunduk. İlçemizin bulunduğu noktayı gururla, onurla seyrediyoruz. Çok şükürler olsun ki artık termalle gelişen büyüyen bir ilçemiz var. Eski yıllara baktığımız da da nereden nereye geldiğimizin bir ölçüsü. Çok şükürler olsun ki insanlarımız ekmek yiyor, istihdam sahası oluşuyor, üretim artıyor. Turizm çünkü çok yönlü olarak ekonomiye katkı sağlıyor. Ben buraya katkı ve katılım sağlayan bütün belediye başkanı arkadaşlarıma ve başta büyükşehir belediye başkanımız Sn. Ahmet Edip Uğur' a katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum. İnşallah her ay olan toplantıların bu ay ki durağı Sındırgı'ydı. İnşallah başka bir toplantıda görüşmek ümidiyle. Ülkemizin ve Sındırgı'mızın geleceği açık olsun diyorum."dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçe gezisi boyunca turizm alanındaki yatırımları ve belediye çalışmalarını anlattı. Turizm alanında önemli bir yol kat eden Sındırgı ilçe gezisi boyunca belediye başkanları incelemelerde bulundular. Termal tesislerde konaklayan misafirlere yöresel lezzetler ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Termal Turizm Parlayan Yıldızı Sındırgı Başkanları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement