Trakyakent Dergisinin 5. Sayısı Yayımlandı - Son Dakika
Yerel

Trakyakent Dergisinin 5. Sayısı Yayımlandı

Doğu Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin (Trakyakent) belediyecilik alanındaki gelişmeleri takip etmek ve belediye personellerinin gelişmelerine her alanda kaynak oluşturmak ve katkıda bulunmak amacıyla hazırladığı "Trakyakent dergisinin 5. sayısı yayımlandı.

24.10.2013 14:13

Doğu- Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin (Trakyakent) belediyecilik alanındaki gelişmeleri takip etmek ve belediye personellerinin gelişmelerine her alanda kaynak oluşturmak ve katkıda bulunmak amacıyla hazırladığı "Trakyakent dergisinin 5. sayısı yayımlandı.

Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, yaptığı yazılı açıklamada, 2013 yılının, üye belediye başkanlarının öncelik verdikleri faaliyetleri gerçekleştirebilmeleri adına Trakyakent Belediyeler Birliği'nin seçenekler sunduğu, önlerindeki yol haritalarının çıkartılması için katkılar sağladığı, ulusal veya uluslararası proje kaynaklarından yararlanabilmeleri için girişimler geliştirdiği bir yıl olduğunu bildirdi.

Trakyakent Belediyeler Birliği Başkanı olarak Trakya'da ilkleri başaran bir yönetim olma yolunda tüm üye yerel yönetimlerle birlikte 2013 yılında da çok önemli ve değerli kazanımlar elde ettiklerini ifade eden Dalgıç, "Bu başarılarımızın artarak devam edeceğinin göstergesi olan dergi ve kitap çalışmalarımız, eğitim çalışmalarımız, proje fikirlerimiz, iş makinesi ve interaktif desteklerimiz daha yüksek boyut kazanarak önümüzdeki dönemde de üye yerel yönetimlerimizin yanında olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Dalgıç, derginin geçen yıl yayım hayatına başladığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"2012 yılı mayıs ayı itibarı ile yayınlanmaya başlayan ve birliğin çalışmaları ile birlikte üye belediyelerinin tanıtımlarının üst düzey şekilde yapılması sağlanan dergide, birinci sayıda Kırklareli, Eceabat ve Mürefte belediyeleri, ikinci sayıda, Büyükçekmece, Gelibolu ve Velimeşe belediyeleri, üçüncü sayıda Vize, İpsala ve Barbaros belediyeleri, dördüncü sayıda Lüleburgaz, Çerkezköy ve İğneada belediyeleri, beşinci ve son sayıda ise Tekirdağ, Pınarhisar, Enez ve Marmara belediyeleri ile bu bölgelerde yer alan önemli kültürel ve tarihsel değerler Belediye Başkanlarının röportajları ile birlikte kaleme alınıp, üye belediyeler ve çalışmalarının ulusal düzeyde tanıtımları sağlandı." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trakyakent Dergisinin 5. Sayısı Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement