Türkiye Şampiyonası Alanya'da Yapılacak - Son Dakika
Spor

Türkiye Şampiyonası Alanya'da Yapılacak

Türkiye Şampiyonası Alanya\'da Yapılacak

2013-2014 Türkiye İşitme Engelliler Futbol Ligi'nin tamamlanmasının ardından gözler Türkiye Şampiyonası final müsabakalarına çevrildi.

24.05.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013-2014 Türkiye İşitme Engelliler Futbol Ligi'nin tamamlanmasının ardından gözler Türkiye Şampiyonası final müsabakalarına çevrildi.

27 Mayıs-02 Haziran tarihlerinde Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerinde, 2013-2014 sezonunun gruplarında ilk iki sırada tamamlayan İstanbul Sefaköy, İstanbul Sessizler, Manavgat, Gölcük, Trabzon, Rize, Diyarbakır, Antakya Belediye İşitme Engelliler takımları Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

Manavgat Kaymakamlığı engelli koordinatörü ve işitme engelli tercümanı aracılığıyla açıklama yapan Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, "2013-2014 sezonunda grup maçlarını hayırlısıyla tamamladık. 2014-2015 sezonunda ilk kez uygulanacak olan İşitme Engelliler Süper Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandık. Türkiye'nin en iyi sekiz takımı içerisine girerek şampiyonaya katılacak olmamız Antalya ve Manavgat adına büyük başarıdır. Sakat ve cezalı oyuncularımız çok olmasına rağmen bu sene hedefimiz derece yapmak. Takımımıza güveniyoruz. Fikstür çekimini yaptıktan sonra Çarşamba günü maçlarımıza başlayacağız. Komşu ilçemiz Alanya'da yapılacak şampiyonada ev sahibi takım olarak, iyi müsabakalar yaparak en azından derece yapmak istiyoruz" dedi.

İyi bir sezon geçirdiklerini, devre arasında Futsal Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olduklarını belirten teknik direktör Ahmet Durmaz ise, "Türkiye 1. Ligi'nde mücadele eden 40 takım arasında ilk 8 takım içine girerek, hem önümüzdeki yıl Süper Lig'de oynayacak olmak hem de Türkiye Şampiyonası finallerine katılacak olmak bizleri mutlu etti. Hedefimiz en azından derece yaparak başarı çıtamızı yükseltmek olacak. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Sporcularımıza güveniyoruz" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Şampiyonası Alanya'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement