Umut Kaya'dan Aydınlılara Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Umut Kaya'dan Aydınlılara Teşekkür

Umut Kaya\'dan Aydınlılara Teşekkür

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün 10 numarası Umut Kaya, Göztepe'ye transfer oldu.

13.08.2014 09:32  Güncelleme: 09:37

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün 10 numarası Umut Kaya, Göztepe'ye transfer oldu.

Önceki gün, mesai bitimine kadar yöneticilere verdiği süre içinde peşinatı yatırılmayan Umut Kaya, sarı-kırmızılı ekibin kendisine getirdiği teklife 'hayır'diyemedi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Umut Kaya, Aydın halkına üç sezonda geçirdiği günler için teşekkür etti. 'Vefa'nın sadece semt adı olmadığını kanıtlayan tecrübeli orta saha oyuncusu, Aydın'da kalması için çaba harcayan Mustafa Ceviz, Metin Başaran ve Mesut Toros'a teşekkür etti.

Göztepe'ye, Aydınspor 1923'ten alacağı ücretin çok daha fazlasına nakit alarak imza atan Umut Kaya, Aydınlılara üç sezonda kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti. Aydınlıları unutmayacağını belirten Umut Kaya, "Aydın'da beni evimdeymiş gibi hissettiren herkese teşekkür ediyorum. Mustafa Ceviz hocama da ayrı bir parantez açmam gerek. Futbolumun gelişmesinde kendisinin payı büyük oldu. Bugüne kadar, onun da katkısıyla Aydın'da kaldım. Aydın 'da kalmam için çaba gösteren hocam dışında Metin Başaran ve Mesut Toros'a da teşekkür ediyorum. Profesyonel olduğum, yardımcı olmam gereken bir ailem olduğunun unutulmamasını istiyorum. Profesyonelce bir tercih yaptığımı düşünüyorum" dedi.

Umut Kaya Aydınspor 1923'te gösterdiği futbolla parmak ısırtırken, 87 maçta 21 gol kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umut Kaya'dan Aydınlılara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement