Urla Belediyesi Hizmetlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Urla Belediyesi Hizmetlerine Devam Ediyor

Urla Belediyesi Hizmetlerine Devam Ediyor

Urla Belediyesi, daha güzel bir Urla ve Urlalı vatandaşların huzurlu yaşamaları için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

27.05.2016 12:42

Urla Belediyesi, daha güzel bir Urla ve Urlalı vatandaşların huzurlu yaşamaları için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü yol yapım ve peyzaj çalışmaları yapıyor.

Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Urla'nın birçok sokağında yol yapım çalışmaları yaptı. İlçenin çeşitli caddeleri ve kavşaklarında peyzaj çalışmalarını sürdüren Urla Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekibi ise Urla'ya renk katmaya devam ediyor. Halkın gelip, keyifle dinlenip ve çocukların güvenli bir şekilde oyunlar oynayabileceği alanları da düzenlemeye devam eden belediye, park bakım ve yapım işlerini de hızlandırdı. Belediye, vatandaşların takdirini kazandı.

"URLA, ÜZERİ TOZLU BİR MÜCEVHER"

"Urla, üzeri tozlu bir mücevher. Biz o tozu üflüyoruz" diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, şunları söyledi: "Biz ne yapıyorsak Urlamız ve halkımız için yapıyoruz. Urla çok güzel bir ilçe. Biz de bu güzelliği göstermek istiyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Güzel bir Urla için çalışmaya da devam edeceğiz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Belediyesi Hizmetlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement