Yenimahalle'de CHP'den Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de CHP'den Dayanışma Yemeği

Yenimahalle\'de CHP\'den Dayanışma Yemeği

Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla CHP Kızılcahamam İlçe Başkanlığı tarafından dayanışma yemeği düzenlendi.

13.01.2014 12:05

Yenimahalle Belediyesi'nin katkılarıyla CHP Kızılcahamam İlçe Başkanlığı tarafından dayanışma yemeği düzenlendi.

Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu'nda düzenlenen yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP milletvekilleri Levent Gök, Gülsün Bilgehan, Sinan Aygün, İzzet Çetin, parti il yöneticileri, CHP Yenimahalle, Sincan, Ayaş, Pursaklar, Polatlı, Haymana ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Programda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Hep beraber yeni bir Türkiye kurmak üzere yola çıktık" dedi.

Demokrasilerde tek seçeneğin sandık olduğunu kaydeden Başkan Yaşar ise, önümüzdeki seçimlerin Türkiye'nin aydınlık geleceği için çok önemli olduğunu söyledi. Seçimlerde CHP'li her yurttaşa önemli görevler düştüğünü kaydeden Yaşar, "Hukukun üstünlüğünün sağlandığı, emeğe saygının yaşandığı bir ülke özlüyoruz. Bunun için hepimiz büyük bir özveri ile yılmadan çalışacağız. Biz milletimiz için varız. Cumhuriyeti kuranlara olan borcumuzu 30 Mart'ta ödemeliyiz" diye konuştu.

CHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Oğuz Akcan da, CHP'nin 90 yıllık dev bir çınar olduğunu söyleyerek, "Başta Atatürk olmak üzere tüm genel başkanlarımızı saygıyla anıyoruz" dedi.

Seçimlerden CHP'nin galibiyetle çıkacağına inancının tam olduğunu söyleyen Akcan, konuşmasının sonunda kendilerine verdiği destekten dolayı Yaşar'a teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de CHP'den Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement