Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: "TOKİ Başkanı'na, Sayın Başbakan'a ve adaya, hükümetin temsilcilerine sesleniyorum.

16.03.2014 18:45

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu, Kadifekale'de, Uzundere konutlarında hükümetin "yanmış bir kibrit çöpü kadar bile" katkısı olmadığını söyledi.

Yeşilyurt'ta seçim ofisi açılışında konuşan Kocaoğlu, seçim sürecinde milletin kafasını karıştırmak için yalan propaganda yapıldığını savundu.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın, "İzmir'in Körfezi'ni temizleyeceğiz. Kordon'da rakı içen vatandaşlarımız körfezin pis kokunu çekmeyecek, temiz kokacak" şeklinde ifadelerde bulunduğunu belirten Kocaoğlu, "Sayın aday rakıyı ne yapar onu bilmem. O kendi bileceği bir iş. Ama bu kente başkan adayı olmaya kalktığın zaman körfezin 2002 yılından bu tarafa kokmadığını bileceksin. Bilmiyorsan öğreneceksin. Yalan, yanlış, düzmece propaganda yapmayacaksın" diye konuştu.

Kocaoğlu, bazı gazetelerde yer alan Ankara kaynaklı TOKİ haberinde "Kadifekale'yi biz yaptık. Heyelan bölgesinde binaları biz taşıdık, biz kamulaştırdık. Oraya park, kent ormanı yaptık" denildiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Buradan TOKİ Başkanı'na, Sayın Başbakan'a ve adaya, hükümetin temsilcilerine sesleniyorum, Kadifekale'de, Uzundere konutlarında, dikilen fidanda, böcekte para değil yanmış bir kibrit çöpü kadar katkınız yok. Yalan söyleyerek, iftira atarak yapmadıklarınızı yapmış gibi yaparak insanları kandırabilirsiniz ama İzmir'in namuslu, şerefli insanlarını ne kandırabilirsiniz ne de parayla oyunu alabilirsiniz. Bunu bileceksiniz. Önce İzmirli'yi bileceksiniz. Kurtuluşun ve kuruluşun kentini bileceksiniz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement