Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti, CHP ve MHP'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayları, seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürdü.

24.03.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti, CHP ve MHP'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayları, seçim çalışmalarını ilçelerde sürdürdü.

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi, partisinin İl Kadın Kolları tarafından Atatürk Spor Salonunda organize edilen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun söyleşi programına katıldı.

Söyleşi öncesinde konuşan Tanrıverdi, AK Parti belediye başkanlarının güzel hizmetler ortaya koyacağını belirterek "Bizim belediye başkanlarımız kendisini düşünen değil, kentini düşünen belediye başkanları olacak" diye konuştu.

CHP'li Özel Selendi'de

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Selendi ilçesini ziyaret etti.

30 Mart seçimlerine çok az bir süre kala CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting ve seçim ziyaretlerinin Manisa'da ciddi bir rüzgar estirdiğini kaydeden Özel, Selendi ve Manisa'daki işsizlikle ilgili olarak istihdam sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Selendi'ye bir müze kurularak ilçeye turist çekmeyi amaçladıklarını belirten Özel, Manisa'daki askeriyenin bir kısmını da Selendi'ye taşıyarak Selendi'nin ekonomisini canlandırmayı düşündüklerini ifade etti.

MHP'li Ergün 3 ilçeyi gezdi

MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün de partisi tarafından Köprübaşı, Gördes ve Akhisar ilçelerinde düzenlenen mitinglerde konuştu.

Manisa'yı 5 yılda yaşanabilir bir kent haline getirdiklerini belirten Ergün, bu güzel hizmetlerin 17 ilçenin tamamına ulaşması amacıyla 5 yıl daha göreve talip olduklarını ifade etti.

Yaklaşık 4,5 aydır Manisa'da köy köy, belde belde gezerek, vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Ergün, şunları söyledi:

"Biz 2009 yılında inanmak başarmanın yarısıdır ve birlikte kuvvet doğar anlayışını ispat ettik. 5 senedir Manisa halkına hizmet etmenin mutluluğuyla bugün karşınızdayız. Manisa'nın 57 mahallesinde hiçbir ayrım gözetmeden, en ücra sokağa hizmet götürmenin mutluluğuyla sizlerin karşısındayız." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement