Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlerin Ardından

Yerel Seçimlerin Ardından

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Aliağa, Dikili, Bergama ve Kınık Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

04.04.2014 21:10

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aliağa, Dikili, Bergama ve Kınık Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

İlk olarak MHP'den Aliağa Belediye Başkanlığına seçilen Serkan Acar'ı ziyaret eden Kocaoğlu, parti ayrımı gözetmeksizin hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise Aliağa'nın sorunlarını hep birlikte çözmek için çalışma dileğinde bulunarak, "Belediyecilikte devamlılık esastır. Bu devamlılığı Aliağamızda da sürdüreceğiz. Aziz Kocaoğlu'na, bizi onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Aziz Kocaoğlu, daha sonra Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'u ziyaret etti. Yerelde kalkınma modeliyle Dikilili hemşehrilerinin lokmasını büyütmek üzere Mustafa Tosun ile birlikte çalışacaklarını dile getiren Kocaoğlu, Dikili ve diğer yeni bağlanan ilçelerin eksiklerini tamamlamak ve yaşam standardını yükseltmek için uğraşacaklarını ifade etti.

Başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Kocaoğlu, "Bundan sonra da hiç ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımızın büyükşehir belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları olacağız" ifadesini kullandı.

Kocaoğlu, daha sonra Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve AK Parti'den seçilen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'i makamında ziyaret etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlerin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement