Hakkari'de 12 PKK'lı Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de 12 PKK'lı Terörist Öldürüldü

Hakkari\'de 12 PKK\'lı Terörist Öldürüldü

Hakkari Yüksekova'da dün düzenlenen hava harekâtında 12 PKK'lı terörist öldürüldü.

13.10.2015 12:00  Güncelleme: 13:58

Genelkurmay Başkanlığı, dün Hakkari Yüksekova'da düzenlenen hava harekâtında 12 PKK'lı terörist öldürüldüğünü açıkladı. Ayrıca yine dün Suriye'ye ait yerden hava savunma sistemleri tarafından bölgedeki Türk uçaklarına kilit atılarak taciz yapıldığını duyurdu.

Yapılan yazılı açıklama şöyle;

"SIĞINAK VE MÜHİMMAT DEPOLARI İMHA EDİLDİ, 12 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ"

"Hakkari/Yüksekova'da devam eden operasyonda icra edilen hava harekâtı ile bölücü terör örgütüne ait bir adet Doçka uçaksavar silah mevzi, beş adet sığınak ve teröristlere ait mühimmat deposu tahrip edilerek toplam 12 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir."

HAVADA TACİZ

"Suriye'ye ait yerden havaya savunma sistemleri tarafından bölgedeki uçaklarımıza kilit atılarak taciz yapılmıştır. Unsurlarımız tarafından gerekli reaksiyon gösterilmiştir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 12 PKK'lı Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • MOĞOL: Akp sana oy yok.Patlamada ölenlerin ailelerine maaş bağlanacakmış.Allah aşkına bu nasıl barış mitingibir tane Tüek bayrağı yok.Sonra memleketi karıştırsınlar ailelerine maaş bağla. 20 34 Yanıtla
  • Kürt: Çeset nerde 3 24 Yanıtla
  • Şervan: Ne zaman kökünü kazarsanız o zaman göçlü olduğunuzu görürüz, o hayallerle yaşamaya devam edin 40 yıldır bitiriyorsunuz ama hiçbir zaman bitmıyor ve bitmezde gittikçe PKK göçleniyor Türkiye nin selameti içinde olması gerekende budur 3 22 Yanıtla
  • kaan: yazık domuzlara 2 0 Yanıtla

Advertisement