Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Ankara Mamak'ta tartıştığı eşini bıçaklayarak öldüren kişi, tutuklandı.

28.04.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Mamak'ta tartıştığı eşini bıçaklayarak öldüren kişi, tutuklandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı Osman D. adliyeye getirildi.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Karabilek tarafından ifadesi alınan şüpheli, tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği, Osman D'nin tutuklanmasına karar verdi.

Kırıkkale'de oturan Meral D. (26) bir süre önce kocası Osman D. (34) ile anlaşamadığı için Ankara Mamak'taki baba evine gelmişti. Mutlu Mahallesi'ndekikayınpederinin evine gelen Osman D, barışmak istediği Meral D'yi dışarı çağırmış daha sonra da tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürmüştü.

Antalya'daki cinayet

Antalya'da, yaklaşık 1,5 ay önce, elleri kolları bağlı halde evinde ölü bulunan turizmci Faruk Kahraman'ın, Kırgızistan uyruklu kişiler tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, merkez Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 47 yaşındaki Kahraman'ın olaydan bir gün önce bankadan 60 bin lira kredi çektiğini tespit etti.

Polis ekipleri paranın, Kahraman'ın evinde çalışan ve ismi açıklanmayan Kırgızistan uyruklu bir kadın ile onun iki erkek arkadaşı tarafından alındığını belirledi. Evdeki diğer ziynet eşyalarını da aldıkları öne sürülen zanlıların cinayetten bir gün sonra Kırgızistan'a gittikleri anlaşıldı.

Zanlıların yakalanması için polis, Interpol ile irtibata geçti.

Antalya'da yaklaşık 1,5 ay önce, bir süredir haber alınamayan Kahraman'ın evine yakınlarıyla giden polis, Kahraman'ı salonda elleri ve ayakları iple bağlanmış şekilde ölü bulmuştu. Yapılan incelemede Kahraman'ın boğularak öldürüldüğü belirlenmişti.

Samsun'daki cinayet

Samsun'un İlkadım ilçesinde cezaevinden izinli çıkan kişiyi tabancayla öldürüldüğü iddia edilen kişi ile zanlının yanında bulunan genç yakalandı.

Dün, 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumundan izinli olarak çıkan Ahmet Göcek'in park ettiği 34 JK 9765 plakalı otomobilden indiği sırada, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahla başından vurularak öldürülmesiyle ilgili Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

Soruşturmayı sürdüren ekipler, tabancayla ateş ederek Ahmet Göcek'i öldürdüğü öne sürülen Erdi K. (28) ile olay günü zanlının yanında bulunduğu iddia edilen O.A'yı (17) gözaltına aldı.

Erdi K'nın, "ölenle aralarından eski bir husumetin bulunduğunu, olay günü de karşı karşıya geldiklerinde ölenin elini beline attığında korktuğu için ateş ettiğini" söylediği öğrenildi.

Olay yerinde av tüfeğiyle ateş eden bir kişinin daha arandığı belirtildi.

Kayseri'de uyuşturucuyla mücadele

Kayseri'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 5 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adana yolunda durdurdukları bir otomobilde 1,70 gram esrar, 4.65 gram metamfetamin ve 1 cinsel içerikli ürün ele geçirdi.

Mersin'den gelen yolcu otobüsünde yapılan aramada ise 300 cinsel içerikli ürün yakalayan ekipler, ayrıca uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla iki kişinin üzerinde ve otomobillerinde buldukları 21,91 gram metamfetamin, 0,72 gram eroin ile 0,88 gram esrar ve hassas teraziye el koydu.

Çalışmalar kapsamında gözaltına alınan İ.Ö, Y.K, S.P, M.S ve A.B, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement