1. Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Ödülleri" - Son Dakika
Kültür Sanat

1. Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Ödülleri"

1. Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Ödülleri"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, MSGSÜ ve İFSAK iş birliğiyle düzenlediği ödüller, 4 Ocak'ta sahiplerini bulacak.

02.01.2014 15:11

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) iş birliğiyle düzenlediği "1. Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Ödülleri", 4 Ocak'ta sahiplerini bulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bu yılki teması "4 Mevsim İstanbul" olan yarışmanın ödülleri, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen törenle verilecek.

Çağlar boyunca farklı uygarlık ve kültürlere ev sahipliği yapan İstanbul'a özel düzenlenen yarışma kapsamında, ödüle değer bulunan eserlerin sahiplerine, yaklaşık 100 bin lira ödül dağıtılacak.

Ersin Alok, İzzet Keribar, Kamil Fırat, Şevket Dedelioğlu ve Prof. Dr. Yusuf Murat Şen'in jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, toplam 36 fotoğraf ödüle değer görüldü.

Yarışmaya katılan fotoğraflardan oluşan özel bir seçkinin de kitaplaştırıldığı yarışmada, dereceye giren ve beğeni alan fotoğraflar, Cemal Reşit Rey Konser Salonu Fuaye Alanı'nda 28 Ocak'a kadar sergilenecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement