Körfez'de Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Kültür Sanat

Körfez'de Ramazan Coşkusu

Körfez\'de Ramazan Coşkusu

Körfezli çocuklar, Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi gösteriyor.

05.06.2017 15:34

Körfezli çocuklar, Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda düzenlenen Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi gösteriyor.

Körfez'de Ramazan etkinliklerinin ilk hafta adresi Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki Demokrasi ve Şehitler Meydanı oldu. Cuma günü Hacivat ve Karagöz gösterisi ile başlayan etkinlikler, cumartesi günü Harun Beyaz konseri ile devam etti. Pazar günü de Nasrettin Hoca gösterisi vardı. Saat 21.00'de başlayan etkinliklere katılanlara da çay ikramında bulunuldu.

Harun Beyaz'ın sunduğu ve sevilen ezgileri seslendirdiği programa eşi Bilge Baran ile birlikte katılan Başkan İsmail Baran, kısa da bir konuşma yaparak, "Demokrasi ve Şehitler Meydanımız da 15 Temmuz'da 28 gün hep beraberdik. Şimdi de Ramazan etkinliklerinde bir aradayız. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şeriflerimizi canı gönülden kutluyorum. Bu mübarek ayın bereketinden istifade etmeyi rabbim herkese nasip etsin" dedi.

Hacivat ve Karagöz ile Nasrettin Hoca gösterilerine özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerde 9 Haziran Cuma günü semazen gösterisi, cumartesi günü Körfez Tasavvuf Müziği Topluluğu Konseri ve pazar günü de Hacivat ve Karagöz oyunu sahnelenecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Körfez'de Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement