Poyrazoğlu Tiyatrosu Beni Yeniden Sev Dedi - Son Dakika
Kültür Sanat

Poyrazoğlu Tiyatrosu Beni Yeniden Sev Dedi

Poyrazoğlu Tiyatrosu Beni Yeniden Sev Dedi

MANİSA Belediyesi, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nun sahnelediği 'Beni Yeniden Sev' adlı oyunu Manisalı sanatseverlerle buluşturdu.

16.10.2012 11:04

Usta oyuncular tiyatro severlerden tam not alırken, oyunun geliri Gönülden Gönüle Derneği'ne aktarıldı.

Manisa Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nun sahnelediği 'Beni Yeniden Sev' adlı oyuna ev sahipliği yaptı. Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenen oyuna Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Halil İbrahim Limoncuoğlu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil'in eşi İnci Açıkdil, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile çok sayıda tiyatro sever katıldı. Alphonso Paso'nun yazdığı Özdemir Çiftçioğlu'nun yönettiği ve başrollerinde usta tiyatrocular Ali Poyrazoğlu, Bülent Kayabaş ve Neriman Uğur'un yer aldığı 2 perdelik komedi, farklı kuşakların evliliğe ve aşka dair bakış açılarını mizahi bir dille ortaya koyarak, Manisalı tiyatro severlerin büyük beğenisini topladı. Oyun sonunda oyuncular performanslarından dolayı salonu dolduran seyircilerce ayakta alkışlandı.

Poyrazoğlu Gönülleri Fethetti

Ali Poyrazoğlu, oyun sonunda yaptığı konuşmada salonda yer alan dev Mustafa Kemal Atatürk resmi dolayısıyla Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti. Poyrazoğlu, "Biz oyuncular gittiğimiz her yerde önce salona sonra izleyiciye bakarız. Bu salonda oynamaktan büyük keyif aldık. Çünkü bir tarafımızda dev Atatürk resmi, bir yanımızda da Türk Bayrağımız var. Onun gölgesi altında sanatımızı icraa etmek bizlere büyük güven veriyor. O yüzden öncelikle salonda emeği geçenlere, bizleri sizlerle buluşturan değerli Belediye Başkanımız'a ve bizleri izlemek için gelen tüm tiyatro severlere ekibimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. Dün hayata gözlerini yuman duayen tiyatrocu Erol Günaydın'ı da unutmayan Poyrazoğlu, "Bu akşam biz Erol Günaydın için oynadık. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, alkışlarınızın ona ulaşmasını temenni ediyorum" dedi.

Oyun Geliri Gönülden Gönül Derneği'ne

Sezonun ilk oyununu Manisalılar ile buluşturan Manisa Belediyesi tarafından oyunun geliri Gönülden Gönüle Derneği'ne aktarıldı. Sahneye çıkarak oyuncuları kutlayan dernek başkanı Burhan Kurtoğlu, "Bu yılki ilk oyunun gelirinin derneğimiz tarafından yardıma muhtaç kişilere ulaştırılacak olmasının sevincini yaşıyoruz. Başta Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçenlere ve bu akşam bizlere keyifli dakikalar yaşatan değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da oyuncuları tebrik ederek, kendilerine çiçek ve içerisinde Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı hediye paketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Poyrazoğlu Tiyatrosu Beni Yeniden Sev Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement