Sahne Senin! Hitabet Geliştirme Sertifikalı Eğitimi - Son Dakika
Kültür Sanat

Sahne Senin! Hitabet Geliştirme Sertifikalı Eğitimi

Sahne Senin! Hitabet Geliştirme Sertifikalı Eğitimi

Ayda bir yapacağımız, Nefes koçu Neslihan Canıoğlu ile nefes egzersizleri yapacağınız, oyunlaştırma uzmanı Ali Cevat Ünsal ile hikaye döngüsü sunumu yapıp kendinizin sunum videosunu izleyeceğiniz, Girişimcilik Hikayeleri kitap yazarı Perçin İmrek ile 'Neden'inizi Anlamak üzerine...

10.02.2017 22:04

Ayda bir yapacağımız, Nefes koçu Neslihan Canıoğlu ile nefes egzersizleri yapacağınız, oyunlaştırma uzmanı Ali Cevat Ünsal ile hikaye döngüsü sunumu yapıp kendinizin sunum videosunu izleyeceğiniz, Girişimcilik Hikayeleri kitap yazarı Perçin İmrek ile 'Neden'inizi Anlamak üzerine konuşacağınız sertifikalı eğitimimize sizleri davet ediyoruz.

Detaylı bilgi için:  http://percinimrek.com/nefessunumifade/

Kayıt için: [email protected]et'e e-mail atabilir ya da 05070231470 no'lu numaradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik 10: 00 - 17: 00 arasında olacaktır.

Katılımcı Ücreti: 90 TL

---

Nefesini Doğru Kullanmak…

Sadece hayatta kalmak için yaptığımız bir şey mi? Yoksa mutluluğu yakalamak, potansiyelimizi fark etmek, kendimizi daha iyi ifade etmek ve vücuttaki hormonları daha sağlıklı salgılayabilmek için önemli mi?

Topluluğa Sunum Yapmak…

Ölüm korkusundan bile daha büyük bir korku olmasının sebebi nedir? Sunum yapmak sadece iş hayatımızda mı bizi yukarıya taşır? Yoksa topluluğa iyi bir sunum yapmak bizi her yerde etkili bir lider yapar mı?

Kendini İfade Etmek…

En yakınlarımıza kendimizi ifade edebiliyor muyuz? Yoksa en sevdiğimiz insanların isteklerini, hayallerini dinlemeye bir dakika bile tahammül edemiyor muyuz? İnsanları yargılıyor, suçluyor muyuz? Bunları yaptıkça kendimizi ifade edebiliyor muyuz? Kendimizi insanlara ifade edebilmek bizi mutlu bir insan, kendini ifade eden insanlar mutlu bir toplum oluşturur mu?

Peki en önemli soru:

Bunlar bir günde öğrenilir mi?

Hayır. Ama bir günlük eğitimde paylaşacağımız tecrübeler, yapacağımız aktiviteler ve anlatacaklarımız sizde tüm hayatınızı değiştirecek bir etki bırakabilir. Bunda sonra siz iç motivasyonunuz ve disiplininiz ile devam ettiğinizde, istediklerinize ulaşmanız kaçınılamaz.

Biz bu yolun başında, sürecinde ve sonrasında sizin yanınızda olmak ister, sizden de birçok şey öğrenmek isteriz.

Eğitimimizin sonunda katılımcılara katilim sertifikası dağıtılacaktır.

Bol ilhamlı günler,

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Sahne Senin! Hitabet Geliştirme Sertifikalı Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement