Akrep'i Duvara Astım Elimde Nalan Kaldı! - Son Dakika
Magazin

Akrep'i Duvara Astım Elimde Nalan Kaldı!

Akrep\'i Duvara Astım Elimde Nalan Kaldı!

33 yıllık sanat hayatına nokta koyan Füsun Nalan Açın ya da herkesin tanıdığı ismiyle Akrep Nalan, emeklilik hayatı yaşadığını söylüyor.

15.09.2013 06:02  Güncelleme: 09:13

Füsun Nalan Açın, nam-ı diğer Akrep Nalan, sahnelere veda etti. Bodrum'da yaşayan ünlü şarkıcı, 33 yıllık sanat hayatına noktayı koyduktan sonra huzurlu bir hayat yaşamaya başladı. Sanatçı, sessiz sedasız emekli olmasının nedenlerini ve yeni hayatını GÜNAYDIN'A anlattı.

'HERKES AJDA PEKKAN OLAMIYOR'

"Akrep'i duvara astım, elimde Nalan kaldı" diyen Akrep Nalan, sözlerini şöyle sürdürdü: "60 yaşındayım ve artık yaşlandım. Benim müzik yaşamım, gece kulüplerinde sahneye çıkmakla sınırlıydı. Ee artık gece kulübüne giden insanların istek ve talepleri de değişti. Beni dinleyenler artık evine gitti." Ünlü şarkıcı "Herkes Ajda Pekkan olamıyor..." diye de eklemeyi ihmal etmedi. Bodrum'da iki köpeği ve sevdikleriyle birlikte mutlu bir yaşamı olan sanatçı, yeni hayatıyla ilgili de şöyle konuştu: "Vaktimin çoğunu iki köpeğim ve evimin bahçesinde yetiştirdiğim bitkilerle ilgilenerek geçiriyorum. Sık sık denize giriyorum. Sevdiklerimle bir aradayım."

LAKABI NEREDEN GELİYOR?

Akrep Nalan, 'Akrep' lakabının nereden geldiğini şöyle anlattı: "1978 yılında hayatımda ilk defa at yarışı oynadım ve 6'lıyı tturdum. Atın birinin adı Akrep'ti. O sıralarda gazetelerin manşetlerinde 'Akrep Nalan' lakaplı bir hanım vardı. Sanırım çevremdekiler ondan esinlenerek bana 'Akrep' diye hitap etmeye başladılar. Sonra da bu lakap üzerime yapıştı kaldı."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Akrep'i Duvara Astım Elimde Nalan Kaldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement