Çok Mutluyum Baba Sana Benziyor Kocam - Son Dakika
Magazin

Çok Mutluyum Baba Sana Benziyor Kocam

Çok Mutluyum Baba Sana Benziyor Kocam

Gani Müjde'nin eşi, oyuncu Belma Canciğer, Babalar Günü nedeniyle kaybettiği babasını anlattığı bir mektup yazdı.

17.06.2012 06:03  Güncelleme: 09:31

"Küçücük bir çocuktum... Hatırlar mısın baba; banyomuzu sen yaptırırdın, ne çok eğlenirdik... Tıpkı benim şimdi çocuklarıma banyo yaptırdığımdaki gibi... Çok zor günler geçirdik, parasız kaldık, sen işssiz kaldın ama bize hissettirmedin baba... Onca yoksulluğa rağmen en büyük zenginliğimizdi sürprizlerin.

NE GÜZEL ŞARKILARDI

İki tek attın mı da, ne güzel şarkılar söylerdin... "Hicran açmıştı sineme yareeee..." Ayhan Işık bıyığınla kızın hayrandı sana, hiç hissettirmese de. "Ben oyuncu olucam!" dediğimde annem kıyameti kopartırken, sen bana destek oldun. Karşına geçip konservatuvar giriş parçam 'Asiye Nasıl Kurtulur?'u abartılı makyajımla oynadığımda nasıl da medeni bir tavır sergilemiştin. Üniversitede sizden ilk defa ayrıldığımda, bana nasıl da sarılmış ve gözyaşlarını tutamamıştın. Yahu ne tatlı bir anneyle babaydınız siz! Birbirine aşık, sevgi dolu... Hep sizin gibi evli olmak istedim. ve birgün telefon geldi ben finallere girerken. "Babanı hastaneye kaldırdık ama merak etme, iyi olacak" diyordu annem. "Hemen geliyorum!" dediğimde annemin "Hayır final zamanı, baban da böyle isterdi" demesiyle elim kolum bağlanmıştı.

HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ?

Birkaç gün sonra gelebildim yanına. Giyinip süslendim ki beni üzgün görmeyesin, moralin bozulmasın... Bütün gece sohbet ettik. Sonra, son veda olduğunu bilir gibi sımsıkı sarıldın ve gönderdin bizi. Sabah uyandığımızda yoktun... Sizin hiç babanız öldü mü? Benim öldü. Kör oldum, mısralarının öznesi oldum... Sonra mezuniyet törenimde, anneme yanında bir boş koltuk ayırmasını söylemiştim. Eminim ordaydın ve gurur duyuyordun. Bir gün bir adamla tanıştım. Senin boyunda, senin gibi tatlı bir şey... Aşık oldum ona. Aramızda 13 yaş fark vardı, aynı annemle senin arandaki kadar. Aynı senin gibi espriliydi... Tanısan ne çok severdin ve ne çok paylaşacak şeyiniz olurdu. Boşuna kızlar babalarına benzer adam arar demezlermiş... Şimdi senin bıcır bıcır iki torunun var. Kim bilir nasıl oynar ve severdin ikisini de... Çok şanslıyım BABA! Senin gibi bir babam olduğu için... ve sana benzeyen bir koca bulduğum için..."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Çok Mutluyum Baba Sana Benziyor Kocam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement