Devrim Özkan ile Lucas Torreira'dan Aşk İddialarını Güçlendiren Fotoğraf - Son Dakika
Magazin

Devrim Özkan ile Lucas Torreira'dan Aşk İddialarını Güçlendiren Fotoğraf

Devrim Özkan ile Lucas Torreira\'dan Aşk İddialarını Güçlendiren Fotoğraf

Devrim Özkan ile adının aşk dedikodularına karıştığı Lucas Torreira, Muslera'nın eşi Patricia Callero'nun doğum günü partisinde bir araya geldi. Hatıra fotoğrafının çekimi esnasında Uruguaylı futbolcunun Özkan'ın beline sarılması aşk iddialarını güçlendirdi

10.03.2023 15:21  Güncelleme: 15:26

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de 'Songül' karakterine hayat veren Devrim Özkan'ın adı bir süredir Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira ile anılıyordu. Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Torreira'nın Özkan'ı sıkı takibi gündem olmuştu. Devrim Özkan, geçtiğimiz aylarda Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray-Kastamonuspor maçını tribünden izlemişti. Özkan'ın maçı izlediğini fark eden Lucas Torreira ise karşılaşma bitmeden oyuncuyu Instagram hesabından takibe başlamıştı.

AŞK İDDİALARINI GÜÇLENDİREN FOTOĞRAF

Devrim Özkan, adı aşk iddialarına karıştığı futbolcu Lucas Torreira ile Muslera'nın eşi Patricia Callero'nun doğum gününde bir araya geldi. Lucas Torreira'nın Devrim Özkan ile yan yana olması ve futbolcunun elini oyuncunun beline atması dedikoduları güçlendirdi.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Devrim Özkan ile Lucas Torreira'dan Aşk İddialarını Güçlendiren Fotoğraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement