Eda Bu Görüntülere Çok Kızacak - Son Dakika
Magazin

Eda Bu Görüntülere Çok Kızacak

Eda Bu Görüntülere Çok Kızacak

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, Pegasus Airlines Pwa Windsurf Dünya Kupası yarışmasının final gününde kızlarla dans etti.

02.09.2012 12:08  Güncelleme: 13:11

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, Pegasus Airlines Pwa Windsurf Dünya Kupası yarışmasının final gününde Pegasus kızlarıyla dans etti.

"AMAN EDA DUYMASIN" DİYE UYARDILAR

Bora Kozanoğlu, sörfteki yeteneklerinin yanı sıra dansta da hünerlerini sergiledi. 'İkoncan' lakaplı maazin dünyasının ünlü ismi Eda Taşpınar ile aşk yaşayan Bora Kozanoğlu'na, bazı izleyicilerden "Aman Eda duymasın" uyarısı geldi.

Yorucu ve heyecanlı yarış maratonunu eğlenceyle tamamlayan yakışıklı sörfçü, "Bugün bizim günümüz. Dans etmek bizim de hakkımız. Eda burada olsa o da benimle dans ederdi" dedi.

ÇEŞME'DE AŞK TAZELEMİŞLERDİ

Geçtiğimiz ay, tanıştıkları yer olan Çeşme'de birlikte tatil yapan Bora Kozanoğlu- Eda Taşpınar çifti, sabahın erken saatlerinde önce sörf yapmış, bir süre dinlendikten sonra soluğu Ilıca Otel Aqua Toy City'de almıştı.

Kaydıraklardan kayan, yüzen sevgililer, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi, sohbet etmeyi ihmal etmedi. Gün boyu havuzda çocuklar gibi eğlenen Bora-Eda çifti "Çocukluk bizim de hakkımız" dedi.

Taşpınar, tatil süresince milli sörfçü sevgilisi Bora Kozanoğlu'ndan sörf eğitimi de aldı. Saatler boyunca sörf yapan çift yan yana rüzgâra yelken açtı. Board'un üzerinden inen sevgililer birbirlerine sarılarak ilişkilerinin çok iyi gittiğini de bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Eda Bu Görüntülere Çok Kızacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement