Fatma Girik'in en büyük korkusu, yaşlı annesinden önce ölmekti: Ne yapacak bensiz? - Son Dakika
Magazin

Fatma Girik'in en büyük korkusu, yaşlı annesinden önce ölmekti: Ne yapacak bensiz?

Fatma Girik\'in en büyük korkusu, yaşlı annesinden önce ölmekti: Ne yapacak bensiz?

Fatma Girik geçen yılki Altın Portakal sonrası yayınlanan röportajında en büyük korkusunun annesinden önce ölmek olduğunu söylemişti. Oyuncu, ne yazık ki annesinden önce hayata veda etti.

24.01.2022 14:14  Güncelleme: 14:21

Türk sinemasının dört yapraklı yoncasından biri olarak gösterilen Fatma Girik, bu sabah hayata veda etti. Girik yarın yapılacak bir törenle Bodrum'dan sonsuzluğa uğurlanacak.

"ÖLECEĞİM DİYE ÖDÜM PATLIYOR" DEMİŞTİ

Geçen yıl Posta gazetesinden Alev Gürsoy'a konuşan Fatma Girik "Ölüm kavramıyla ilişkiniz nasıl? Ölümden korkar mısınız?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

Fatma Girik'in en büyük korkusu, yaşlı annesinden önce ölmekti!

"Hem de çok! Öleceğim diye ödüm kopuyor. Çünkü arkamda bana ihtiyacı olan kişileri bırakmış olacağım. Mesela annemden önce ölmek istemem. Ne yapacak bensiz? Ki yaşı da çok ilerlerde. Kızım var, Ahu, benden başka kimsesi yok ama öleceğim sonuçta. Allah sıralı ölüm versin herkese…"

"KİMSEYE KÖTÜLÜK YAPMADIM"

Girik, "Herhangi bir vasiyetiniz var mı?" sorusunu ise şu sözlerle cevaplamıştı:

"Öldüğümde arkamdan kötü konuşmasınlar bana yeter! Kimsenin canını yakmadım, kimseye kötülük yapmadım, kul hakkı yemedim, kimseyi hor görmedim, kimseye şımarıklık ya da güç gösterisi yapmadım. En önem verdiğim şey bu. İyi insan olmak, dünyadaki her şeyden daha zordur. Sanatımın da hakkını verdim. Halkın sanatçısı oldum."

Son Dakika Magazin Fatma Girik'in en büyük korkusu, yaşlı annesinden önce ölmekti: Ne yapacak bensiz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Miyase Sanal: Fatma girdiğin ölümü beni çok derinden üzdü.. sanki çocukluğumda onunla birlikte öldü... Allah gani gani rahmet eylesin Bütün sanat camiasının da onun gibi yeşil çamlilar gibi olmasını diliyorum... çünkü derdi sadece para olan kendini sanatçı zanneden çok fazla insan var... nurlar icinde yatsin 4 0 Yanıtla
  • Sinan Kolbaşı: Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun Güzel insanlar güzel eser bırakıp giderler onlardan biride Fatma ablamız idi.. 4 0 Yanıtla
  • Murat Adıyaman: ışıklara yürümüş 3 0 Yanıtla

Advertisement