Fulden Uras'a Yakın Koruma Veriliyor! - Son Dakika
Magazin

Fulden Uras'a Yakın Koruma Veriliyor!

Fulden Uras\'a Yakın Koruma Veriliyor!

Ölüm tehditleri aldığını açıklayan ünlü şarkıcı Fulden Uras'a, Valilik tarafından yakın koruma veriliyor.

18.06.2018 15:37  Güncelleme: 15:39

Ünlü şarkıcı Fulden Uras OnurAkayMedya'dan İsmail Gökgez'e röportaj verdi. Uras, verdiği röportajda ölüm tehditleri aldığını açıklarken sağlık durumu ile ilgili bilgilerde verdi. Ünlü şarkıcı aynı zamanda sevenlerine bir de sürpriz bir haber verdi.

"Yaptığınız işler dolayısıyla da belalı tiplerle de birçok kez karşılaştınız. Bu tür haberlerle gündeme gelmek sizi rahatsız etmedi mi?" sorusuna "Elbette rahatsız ediyor ama karşı tarafın hoşuna gidiyor. Düşünsene ellerini kelepçeli bir adam muhabir soruyor sabıkanız var mı evet var eskiden diyor. Haber de şöyle bir haber 30 sabıkası olan bir adam. Allah kimseye yaşatmasın yüzsüzlüğün bu kadarı diyorum. Maalesef ölüme kadar tehditler alıyorum. Bu nasıl bir gözü dönmüşlüktür ki bir insanı ortadan kaldırıp tek el olabilmeye çalışmak. Bu ismini anmak istemediğim kişinin hala sosyal medyadan şiddeti artarak devam ediyor. Önce Allah'ın gücüne sonra da adalete sığındık. Emniyete başvurduk gereken her şey yapılıyor. Valilik tarafından koruma kararı onaylandı. İşlemler sürüyor. Yakın bir koruma verilecek bana bekliyorum." Şeklinde cavap veren Fulden Uras sağlık durumu ile ilgili de şu açıklamayı yaptı.

"Bir kitle böyle 10-11 saatte büyüyüp beni ameliyat olmaya kadar getiriyor. O çözümlenmedi hala onun dışında sağlığımda bir problem yok. Çok şükür, onu da inşallah atlatacağız. Bir ameliyatım sırasında virüs almışım. O vücudun belli yerlerinde enfeksiyona yol açıyor. Bu yüzden sağ göğsümde kitleler oluştu. 11 kere göğsümden o kitleler alındı." dedi.

Ayrıca röportajda Petek Dinçöz'le kuzen olduğunu da doğrulayan Uras, "Şu an çocuğu var çok sık görüşemesek de iletişim halindeyiz." açıklamasını yaptı.

"AYLA ÇELİK'LE BİRLİKTE GELİYORUZ"

Geçtiğimiz sene yaz ayında annesini kaybeden Fulden Uras, "Anneciğimden bana bir vasiyet kaldı. Vefat ettikten 2 ay sonra çiçekler güller arasında buldum, annem benim için bir şarkı dilemiş ve yazmış. Bunu gördüm ve Sevgili Ayla'ya söyledim. Ayla, benim durumuma uygun öyle güzel bir şarkı yaptı ki Ekim ayında single olarak çıkaracağım. Ayla beni bir proje olarak almış, şarkıyı yapmış, klipte giyeceğim kıyafete, yiyeceğim yemeğe kadar düşünmüş hatta ikinci şarkımın müziğini bile yapmış. Artık bırakmayacaksın çünkü ne kadar göz önünde olursan bu çocuklara daha faydan dokunur dedi. O yüzden inşallah Ekim ayında Ayla Çelik şarkısıyla geliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Fulden Uras'a Yakın Koruma Veriliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement