Ne Giyeyim Aşkım? - Son Dakika
Magazin

Ne Giyeyim Aşkım?

Ne Giyeyim Aşkım?

Jennifer Lopez, hayatına giren erkeklerin yaşına ve tarzlarına göre imaj tazeliyor! P.

10.12.2011 06:03

MARC ANTHONY

Lopez, 2004 yılında Latin müziğin en ünlü isimlerinden biri olan Marc Anthony ile ilişki yaşamaya başladı. Lopez, maço tavırlı eşinin isteği doğrultusunda çok daha muhafazakar bir giyim tarzı benimsedi.

P. DIDDY

JennIfer Lopez, ilk medyatik ilişkisini rap şarkıcısı P. Diddy ile yaşadı. Lopez, P. Diddy'nin giyim tarzına yakın, aşırı dar pantolonlar, dekolte üstlerle dolaştığı ve iri halka küpeler taktığı bu dönemde, giyim tarzıyla çok eleştirildi.

BEN AFFLECK

Lopez, P. Diddy'nin ardından bir dansçıyla evlendi. Ancak bir yıl sonra boşandı. Güzel şarkıcı, 2002 yılında Hollywood'un en popüer isimlerinden biri olan Affleck ile ilişki yaşamaya başladı. Çift, ilişkileri boyunca, şık bir Hollywood çifti olmanın ne demek olduğunu herkese gösterdi.

CASPER SMART

Dansçı Casper Smart ile birlikte olmak 1969 doğumlu Lopez'in giyim tarzını yeniden değiştirmesine neden oldu. Lopez, şimdi yaşından çok daha genç giyiniyor. Genç kızlar gibi mini elbiseler giyen, saç rengini açtıran ve hafif bir makyaj yapan Lopez, her geçen gün daha da yüksek topuklu ayakkabılarla arz-ı endam ediyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ne Giyeyim Aşkım? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement