Şahnaz Çakıralp Tazminat İstediği Eşine 50 Bin Lira Ödeyecek - Son Dakika
Magazin

Şahnaz Çakıralp Tazminat İstediği Eşine 50 Bin Lira Ödeyecek

Şahnaz Çakıralp Tazminat İstediği Eşine 50 Bin Lira Ödeyecek

Boşanma sürecinde eşinden 3 milyon lira tazminat isteyen ünlü oyuncu, 'hakaret ve tehdit' gibi suçlardan dolayı eşine 50 bin lira ödemeye mahkum oldu.

28.09.2013 14:03  Güncelleme: 14:11

Evlilikleri kadar olaylı boşanma davalarıyla da gündem olan Şahnaz Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel, dün resmen boşandı! 2011 Mayıs'ında dillere destan bir düğünle dünyaevine giren çift; düğünden birkaç ay sonra evlerini ayırdı. Çakıralp ile Öncel, boşanma sürecinde de birbirlerini sert bir şekilde suçladı. Şahnaz Çakıralp; Prof. Dr. Murat Öncel'den 3 milyon lira maddi ve manevi tazminat talep etti. Çiftin, dün görülen boşanma davasında ise Çakıralp'e üzücü haber geldi.

ÇAKIRALP: DAVACIYA AH EDİYORUM!

Mahkeme; oyuncunun tazminat talebini reddetti. Şahnaz Çakıralp; Prof. Dr. Murat Öncel'e 'hakaret, tükürme, tekme atma ve tehdit' gibi suçlardan dolayı 50 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu. Dava sırasında kendisi kadar önceki evliliğinden olan 2 kızının da psikolojisinin bozulduğunu dile getiren Prof. Dr. Murat Öncel; karar sonrası rahat bir nefes aldı. Öncel'den hüküm kesinleşinceye kadar aylık 7 bin lira nafaka almaya devem edecek olan Şahnaz Çakıralp ise "Aleyhimdeki iddiaları kabul etmiyorum. İlahi adelet diyorum; davacıya ah ediyorum" dedi.

SON BAKIŞ

İstanbul Aile Mahkemesi'nde dün görülen boşanma davasının ardından koridorda Şahnaz Çakıralp'le karşılaşan Prof. Dr. Murat Öncel; eski eşine son kez böyle baktı.

'MÜŞTERİ KAYBETTİM'

Tıp aleminin Oscarlı göz cerrahı olarak tanınan Prof. Dr. Murat Öncel, "Şahnaz'ın benim için 'diplomasız' demesi yüzünden müşterim azaldı" dedi. Öncel; boşandıktan sonra da Oscar heykelciğiyle poz verdi!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Şahnaz Çakıralp Tazminat İstediği Eşine 50 Bin Lira Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement