Özgür Çevik ve Sedef Avcı'nın Zor Anlar - Son Dakika
Magazin

Özgür Çevik ve Sedef Avcı'nın Zor Anlar

Özgür Çevik ve Sedef Avcı\'nın Zor Anlar

TİMS Productions'un 70 Lİ yılları konu alan başarılı dönem dizisi MAZİ KALBİMDE YARADIR sezon arası veriyor.

30.06.2011 12:02

Selçuk Yöntem, Özgür Çevik; Sedef Avcı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Mazi Kalbimde Yaradır dizisinin sezon finalinde; 37. Yıl önce gerçekleşen Kıbrıs Barış Harekatı yeniden yaşandı. Harekat sahneleri için özel sahne efektleri uygulandı ve görsel efektler tasarlandı. Sadece çıkarma sahnesindeki çatışmalar için 100 adet Fünye, 5 tanesi alevli 20 adet bomba patlatıldı. Özgür Çevik ve Sedef Avcı 'Bomba sahnelerinde gerçekten çok heyecanlandık' dediler.

Ferit (Özgür Çevik) ve Müjgan (Sedef Avcı) bütün olumsuzluklara, yapılan kötülüklere karşı gelerek aşkları için mücadele ediyorlar. Kimi zaman sustular kimi zaman bağırdılar ama mücadele etmekten ve aşklarından vazgeçmediler. 70'li yılların aşklarının, masumluğunun, hakikatinin ve kavuşamamanın hikayesi Mazi Kalbimde Yaradır yeni sezona bomba gibi geri dönüş yapmak için 30 Haziran Perşembe günü sezon finaliyle bir buçuk aylık bir ara veriyor.

Yapımcılığını Tims Productions'ın, yönetmenliğini ise Çağatay Tosun'un üstlendiği imkansız aşkın dizisi Mazi Kalbimde Yaradır" ın aşıklarından Ferit(Özgür Çevik) "Son dönem çekimlerimiz zorlayıcıydı. Hem dönem dizisi hem savaş sahnesi çekmek hayli zor ama bir o kadar da keyifliydi. Kıbrıs Barış Harekatı gibi zaferle sonuçlanmış tarihi bir olayın içinde iki aşık olarak kavuşmak zor gibi… Biz de ne olacağını bilmiyoruz. Seneye sürprizlerle sezona devam edeceğiz" dedi. Müjgan(Sedef Avcı) "Sette oyuncu arkadaşlarımla ve teknik ekiple çok iyi vakit geçiriyorum. Hepimiz güzel bir iş çıkması için çabalıyoruz. Son çektiğimiz Kıbrıs harekatı sahnelerinden sonra tatil hepimiz için iyi olacak. Yeni sezonda ne olacağını ben de çok merak ediyorum "dedi.

30 Haziran Perşembe TRT 1 ekranlarında sakın kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Özgür Çevik ve Sedef Avcı'nın Zor Anlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement