Rosemund Pike, +18 Sahnelerin Provasını Çocuk Oyuncağıyla Yapmış - Son Dakika
Magazin

Rosemund Pike, +18 Sahnelerin Provasını Çocuk Oyuncağıyla Yapmış

Rosemund Pike, "Kayıp Kız" filminde canlandıracağı cinsel ilişki sahnelerini, çocuk oyuncağı "Kaşif Dora" ile komşularının önünde prova etmiş.

12.11.2016 15:35  Güncelleme: 19:59

Hollywood aktrisi Rosamund Pike filmlerinin provası için tuhaf bir yol izlediğini açıkladı. 37 yaşındaki ünlü oyuncu cinsel ilişki sahnelerinin provası için çocuk oyuncağı kullandığını belirtti.

The Graham Norton Show adlı televizyon programına katılan Rosamund Pike, Kayıp Kız (Gone Girl) filmindeki canlandırdığı karaktere hazırlanırken kullandığı sıra dışı metotları anlattı. Ünlü oyuncu "Daha önce hiç kimsenin boğazını kesmemiştim. Oturduğum bölgedeki bir kasaba giderek maket bıçağıyla bir karkas etini müşterilerin önünde kestim." dedi.

"ARKA BAHÇEMDE, KOMŞULARIMIN ÖNÜNDE CİNSEL İLİŞKİ PROVASI YAPTIM"

Rosamund Pike daha sonra "Kaşif Dora oyuncağıyla, evimin arka bahçesine geçerek muhtemelen tüm komşularımın önünde cinsel ilişki provası yaptım." diyerek komşularının önünde cinsel ilişki provası yaptığını söyledi.

KOCASININ ÜZERİNE CİNAYET SUÇU ATAN KADIN KARAKTERİNİ CANLANDIRDI

Ünlü aktris filmde kocası tarafından ihmal edilen ve hor görülen Amy Dunne adlı bir kadını canlandırıyor. Kadın, adamdan intikam almak için tuzak kurarak, karısını öldüren bir koca durumuna sokuyor. Kocası, cinayet suçlamasıyla mücadele ederken Amy Dunne karakteri filmin sonunda başka bir adamı öldürmüş ve kanlar içinde bir halde ortaya çıkıyor.

Rosemund Pike, +18 Sahnelerin Provasını Çocuk Oyuncağıyla Yapmış

Son Dakika Magazin Rosemund Pike, +18 Sahnelerin Provasını Çocuk Oyuncağıyla Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement