Sihirli Annem'in 'Ceren'i Gizem Güven, 17 aylık futbolcu eşiyle boşanma kararı aldı - Son Dakika
Magazin

Sihirli Annem'in 'Ceren'i Gizem Güven, 17 aylık futbolcu eşiyle boşanma kararı aldı

Bir zamanların izlenme rekorları kıran dizisi Sihirli Annem'de canlandırdığı Ceren karakteri ile hafızalara kazınan ve 10 yıllık sevgilisi Caner Turp ile evlenen oyuncu Gizem Güven, futbolcu eşi le 17 aylık evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını açıkladı.

09.02.2022 23:52  Güncelleme: 23:59

Sihirli Annem dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Gizem Güven, 2020 yılında 10 yıllık sevgilisi Caner Turp ile görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti.

AYRILIK KARARI ALDILAR

Gizem Güven, Siverek Belediyespor takımında forma giyen eşi Caner Turp ile ayrılık kararı aldıklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Güven, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Sihirli Annem\'in \'Ceren\'i Gizem Güven, 17 aylık futbolcu eşiyle boşanma kararı aldı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Sihirli Annem'in 'Ceren'i Gizem Güven, 17 aylık futbolcu eşiyle boşanma kararı aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Naci Kuru: Tamamda bize ne. Tanimayiz etmeyiz ya habere bak 31 8 Yanıtla
  • Hayatın Tadı: Ya banane senin boşanmadan :)) istediğini yapta açıklamaya gerek ne doğru düzgün haber yapın bu kimki 0 0 Yanıtla

Advertisement