Silikon Olmadan Asla... - Son Dakika
Magazin

Silikon Olmadan Asla...

Silikon Olmadan Asla...

Hollywood'un güzellik takıntılı ünlüleri, güzelliklerini sadece ağır diyetlere borçlu değiller.

30.05.2012 06:03  Güncelleme: 12:51

Hollywood'un ünlü kadınları güzellikleri konusunda takıntılı. Her an güzel görünmek zorunda olan yıldızlar, hayatlarını sadece spor ve ağır diyetlerle geçirmiyor. Onların en büyük yardımcıları estetik ameliyatlar!

BİR ANDA DAHA SEKSİ

Dolgun dudaklı kadınların her daim daha çok dikkat çektiğini bilen ünlü isimler, ince dudaklarının silikonla daha etli görünmesini sağlıyor. Çoğu ameliyat yaptırdığını kabul etmese de eski fotoğrafları, görünümlerinin ne kadar değiştiğinin somut bir göstergesi. In Touch dergisine konuşan doktor Thomas P. Sterry yıldızların dudak estetiği hakkında şöyle konuşuyor: "Yıldızlar özellikle silikon estetiklerinin bağımlısı. Bu operasyonlar sayesinde bir anda daha seksi görünüyorlar. Bu yüzden de bir kere yaptıran arka arkaya yaptırmayı sürdürüyor."

KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian, yüzünü resmen baştan yarattı. Yanaklarını doldurtan, burnunu düzeltiren ve çene kemiğini törpületen Kardashian'ın en büyük tutkusuysa dudakları. Kardashian, defalarca dudaklarına silikon enjekte ettirdi.

LINDSAY LOHAN

Hollywood'un estetik ameliyat sevdalılarından biri de Lindsay Lohan... Saç rengini değiştirdiği hızda yüzüne estetik operasyonlar yaptırtan Lohan, ince dudaklarına da silikon enjekte ettirdi.

LANA DEL REY

Müzik dünyasında fırtına gibi esen Lana Del Rey, güzel bir yüze sahip olmasına rağmen ince dudakları yüzünden kendisini beğenmemiş olmalı ki dudaklarına silikon enjekte ettirmiş.

MEGAN FOX

Hollywood'da yüzünü baştan yaptırtan isimlerden biri de Megan Fox... Fox, göz kapaklarını, burnunu, elmacık kemiklerini baştan yaptırdı. Fox da, Kim Kardashian gibi dudak silikonu konusunda resmen bağımlı. Ünlü oyuncu defalarca dudaklarını yaptırdı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Silikon Olmadan Asla... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement