Sinan Serter, Özlem Yıldız'a Fena Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Sinan Serter, Özlem Yıldız'a Fena Yakalandı

Sinan Serter, Özlem Yıldız\'a Fena Yakalandı

İşadamı Sinan Serter, yeni sevgilisiyle birlikte olan eğlence turunda yedi yıllık evliliğini geçtiğimiz ay noktaladığı Özlem Yıldız ile karşılaştı.

10.11.2013 13:02  Güncelleme: 13:25

Geçtiğimiz ay 7 yıllık evliliklerini resmen bitiren Özlem Yıldız ile Sinan Serter, önceki akşam pişti oldu. Güzel sunucu, arkadaşlarıyla çıktığı gece eğlencesini Nişantaşı'ndaki Scotch adlı mekanda noktalamak isteyince olanlar oldu. Özlem Yıldız, arkadaşlarıyla hiçbir şeyden habersiz mekana girdi.

ULU ORTA SAMİMİ ANLAR!

Güzel sunucu, birkaç dakika sonra aynı mekanda eski eşi Sinan Serter ile yeni sevgilisinin olduğunu fark etti. Morali bozulan Özlem Yıldız, yine de eğlencesine devam etti. Sevgilisinin kırmızı rujuyla uluorta öpücüklere boğduğu Sinan Serter ise eski eşini görünce daha da kızardı! Keyfi kaçan ünlü işadamı, kendisini apar topar mekandan dışarıya attı! Sinan Serter'in yeni aşkı ise bir süre daha gece kulübünde kaldı!

BAŞKA MEKANA GEÇTİ

Mekan çıkışı 'al yanaklarıyla' objektiflere takılan ünlü işadamı, rotasını Ortaköy'deki Members adlı mekana çevirdi. Sinan Serter, buraya kendisinden yarım saat sonra taksiyle gelen sarışın aşkıyla eğlenceli anlar geçirdi.

GECESİ KABUS OLDU

Yakın dostları Sezen ve Oktay Derelioğlu ile My Pavyon, ardından da Scotch'ta eğlenen Özlem Yıldız'ın eğlenceli geçen gecesi; eski eşi Sinan Serter'i bir başka kadınla görmesiyle kabusa dönüştü. Yıldız'ın rahatsızlığı, yüzünden belli oluyordu.

Kaynak: UFUK ÖZCAN/ TAKVİM

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sinan Serter, Özlem Yıldız'a Fena Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement