Uludağ'da Gece Gündüz Eğlence - Son Dakika
Magazin

Uludağ'da Gece Gündüz Eğlence

Uludağ\'da Gece Gündüz Eğlence

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da sömestir tatilinin bitmesine rağmen hareketlilik sürüyor.

22.02.2012 11:15

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da sömestir tatilinin bitmesine rağmen hareketlilik sürüyor. Kar kalınlığının 2 metre 65 santime ulaştığı Uludağ'da, gündüz pistlerde kayak yapan tatilciler geceleri de konserlerde eğleniyor. Zirvede dün gece sahneye çıkan Işın Karaca, hem şarkıları hem de davul şovuyla beğeni topladı.

Tatilcilerin 'Beyaz Cennet' diye adlandırdıkları Uludağ son yılların en hareketli günlerini yaşıyor. Sömestir tatilinde boş yer kalmayan Uludağ, bu günlerde özellikle günübirlik tatilcilerin akına uğruyor. Merkez Nilüfer İlçesi'nde kurulan kadınlar korosu da dinlenmek için Uludağ'ı tercih etti. Kar yağışının ardından güneşin yüzünü gösterdiği Uludağ'a şefleri Aysel Gürel başkanlığında gelen 105 kadın karlar üzerinde şarkılar söyledi, çeşitli bölgelerin halk oyunlarını oynadı.

SALİH GÜNEY 50'NCİ YILINI KUTLADI

Türk sinemasının usta oyuncularından Salih Güney de Uludağ'a gelişinin 50'inci yılını tek başına kutladı. Uludağ'a ilk kez 16 yaşında konservatuar öğrencisiyken geldiğini belirten Güney, birçok otelde film çektiklerini ve unutulmaz anıları bulunduğunu söyledi.

Zirvede Otel Zargana'da konaklayan Salih Güney, Beceren Kafe'de hayranlarıyla sohbet etti.

IŞIN KARACA'DAN DAVUL ŞOV

Pop müziğin güçlü sesi Işın Karaca da dün gece Uludağ Kervansaray Otel Ayyash Bar'da konser verdi. Bir şirketin bayiler toplantısında sahneye çıkan Işın Karaca, hem söylediği şarkılar hem de davul şovuyla beğeni topladı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Uludağ'da Gece Gündüz Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement