Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem Diyarbakır'da - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem Diyarbakır'da

Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem Diyarbakır\'da

Ünlü ses sanatçısı Mehmet Erdem, Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza günü etkinliğine katıldı.

31.05.2014 17:38

Ünlü ses sanatçısı Mehmet Erdem, Diyarbakır'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza günü etkinliğine katıldı.

Habitat Garden Restoran'ın destekleriyle Diyarbakır'a gelen Mehmet Erdem, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park'ta imza günü etkinliğine katıldı. Erdem'in Ninova Park'ta imza günü düzenleyeceğini duyan hayranları alışveriş merkezine akın etti. Erdem'in Diyarbakırlı hayranları, sanatçıdan imza aldıktan sonra bol bol fotoğraf çektirdi.

İmza etkinliğinin ardından İHA muhabirine konuşan Erdem, Diyarbakır'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Erdem, "Diyarbakır'a çok geldim. 1999-2000 senesinden itibaren sürekli gidip geliyoruz. Kardeş Türküler'le 8 sene çaldım. Bizim için Diyarbakır'ın özel bir yeri var, insanı çok sıcak, herkes çok coşkulu. Burada her gün daha iyiye gidiyor her şey. İnşallah daha da iyi olacak" dedi.

Ninova Park Pazarlama- Halkla İlişkiler Müdürü Elif Yıldız ise, 'Hakim Bey' şarkısı ile ünlenen ve oldukça sevilen bir isim olan Mehmet Erdem'i Ninova Park'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Yaklaşık iki saat süren imza günü etkinliğinin yoğun ve eğlenceli geçtiğini dile getiren Yıldız, vatandaşların yoğun katılımı nedeni ile izdiham oluştuğunu kaydetti. Yıldız, "Her geçen gün daha da çok sevilen ve Diyarbakır tarafından benimsenmiş olan Ninova Park Alışveriş Merkezi'miz de bu tür önemli etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement