Ünlü Gazeteciye Vize Şoku - Son Dakika
Medya

Ünlü Gazeteciye Vize Şoku

Ünlü Gazeteciye Vize Şoku

ABD, Hakan Albayrak'tan Mavi Marmara intikamı aldı. Konsolosluk, Albayrak'a önce vize verdi, sonra...

04.06.2012 20:07  Güncelleme: 21:54

Mavi Marmara aktörlerinden Hakan Albayrak, ABD'nin uyguladığı vize rezaletini anlattı.

ABD'deki bir grup Türk akademisyenin daveti üzerine 2010 Nisan ayında ABD Ankara Konsolosluğu'ndan vize talebinde bulunan Hakan Albayrak, 30 Mayıs'ta da Mavi Marmara gemisiyle Gazze'ye yola çıkmıştı. Bu süre içinde vize için cevap alamayan Albayrak'ı konsolosluk tam 14 ay sonra arayıp vizesinin onaylandığını bildirmiş.

Gazeteci Hakan Albayrak, yaşanan bu ilginç süreci şöyle anlattı:

"ABD'deki bir grup Türk akademisyenin daveti üzerine 2010 senesinin Nisan ayında ABD Ankara Konsolosluğu'ndan vize talebinde bulunmuştum. Önce vize vermediler. Aradan 14 ay geçti. Bir gün telefon açıp "Vizeyi hâlâ istiyorsanız alabilirsiniz" dediler. Gittim aldım.

Aradan 1 sene geçti. Bugün konsolosluktan yine telefon geldi. "Vizenizle ilgili sorun var, konsolos görüşmek istiyor, ne zaman gelebilirsiniz?" dediler. "Görüşmeyi arzu ediyorsa buyursun, kendisi bana gelsin" diye cevap verdim. Bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de o halde görüşmenin mümkün olmadığını söyledim. Bunun üzerine "Peki, o zaman vizenizi artık kullanamayacağınızı haber vermiş olalım" dediler. Kendileri bilir"

Hakan Albayrak, oyuncu kardeşi Sinan Albayrak'la birlikte Mavi Marmara ekibine katılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Ünlü Gazeteciye Vize Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement