Adıyaman'da deprem sonrası afet konutlarıyla ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı - Son Dakika
Politika

Adıyaman'da deprem sonrası afet konutlarıyla ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

Adıyaman\'da deprem sonrası afet konutlarıyla ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma neden olan Adıyaman'da, afet konutlarının yapımı ve mevcut durumu hakkında Vali Osman Varol başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı, AFAD, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürleri, TOKİ Afet Konutlarının yapımını üstlenen müşavirler ve ilgili firmaların temsilcileri katıldı. Toplantıda, depremden etkilenen Adıyaman'da yapımı devam eden afet konutları ve alt yapı-üst yapı çalışmaları değerlendirildi. Vali Varol, deprem sonrası çalışmaların hızla devam ettiğini ve vatandaşların sağlam ve güvenli konutlara bir an önce kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

12.10.2023 15:23

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma neden olduğu Adıyaman'da afet konutlarının geldiği aşama ve mevcut durumunun görüşüldüğü koordinasyon toplantısı Vali Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı, AFAD, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürleri ile TOKİ Afet Konutlarının yapımını üstlenen müşavirler ve ilgili firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, 6 Şubat depremlerinden çok etkilenen Adıyaman'da kent merkezi ve köylerimizde yapımı devam eden afet konutlarının geldiği aşama ile alt yapı ve üst yapı çalışmaları değerlendirildi.

Vali Varol, deprem felaketinin yaralarını bir an önce sarmak, şehrimizdeki genel hayatı normale döndürmek ve vatandaşların sağlam, güvenli ve sıcak yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için gece gündüz demeden tüm alanlardaki çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adıyaman'da deprem sonrası afet konutlarıyla ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement