AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 23 Nisan'da Depremzede Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika
Politika

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 23 Nisan'da Depremzede Öğrencileri Ağırladı

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 23 Nisan\'da Depremzede Öğrencileri Ağırladı

Van Merkez ve Erciş'ten gelip Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret eden depremzede öğrenciler AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ı ziyaret etti.

24.04.2012 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Merkez ve Erciş'ten gelip Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret eden depremzede öğrenciler AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ı ziyaret etti.

Deprem sonrası rehabilitasyon amacıyla Ankara'yı ziyaret eden öğrencilere 'Genel Kurul Salonu' ve 'Grup Toplantı Salonu'nu gezdiren Saral, 23 Nisan'da Vanlı depremzede çocukları ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Aslen Trabzonlu olan AK Parti İstanbul Milletvekili Saral, "Özellikle Van'dan gelen öğrenci kardeşlerimizle birlikte olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yarınlarımız, geleceğimiz her şeyimiz olan çocuklarımıza hayatlarının her anında destek olmak, onlara deprem sonrası yaşadıkları travmada yanlarında olmak bizi mutlu ediyor" dedi.

Öğrencilerin kendilerini geliştirmek için çok gezip çok okumaları gerektiğini vurgulayan Saral, büyük hedefler koyarak bunlara ulaşmak için sistemli ve planlı çalışan çocuklarımızın başarılı olabileceğini ifade etti. Geçtiğimiz yıl yaşanan depremden dolayı öğrencilere ve öğretmenlerine geçmiş olsun diyen Saral, öğrencilerin ziyaretlerinden memnuniyetini belirterek kendilerine ziyaret anısına birer kalem ve şapka hediye etti.

Saral ve beraberindeki çocuklar 23 Nisan nedeniyle TBMM'de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü de ziyaret

ederek kendisiyle fotoğraf çektirdi. Öğrenciler ayrıca Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'i da ziyaret etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 23 Nisan'da Depremzede Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement