AK Parti Kilyos İrtibat Bürosu Törenle Açıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Kilyos İrtibat Bürosu Törenle Açıldı

AK Parti Kilyos İrtibat Bürosu Törenle Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: "Gezi Parkı'nda katledilen ağaç yoktu. Çalışma, yerinden sökülenden daha çok ağacın dikileceği bir gezi alanı oluşturmaktan başka birşey değil" "İktidardan umudunu yitirenler, sokak hareketlerine umut bağlayanlar, orada da hüsrana uğradılar"

22.09.2013 22:04

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Gezi Parkı'nda katledilen ağaç olmadığını belirterek, "Çalışma, yerinden sökülenden daha çok ağacın dikileceği bir gezi alanı oluşturmaktan başka birşey değil" dedi.

Erdem, AK Parti Kilyos irtibat bürosunun açılışı dolayısıyla Kilyos Stadyumu'nda düzenlenen törene katıldı.

Ekrem Erdem, törende yaptığı konuşmada, açılış için stadyumu dolduran vatandaşlara teşekkür ederek, "Sizin bu heyecanınızla, 2014 Mart ayında yapılacak seçimde Sarıyer'e AK Parti'nin mührünü vuracağınızın işaretini görüyorum. AK Parti belediyeciliğiyle bilinen ve belediyeciliğin nasıl yapıldığını dünyaya gösteren bir parti" diye konuştu.

AK Parti'nin belediyecilik anlayışını ve geçmişte yaptığı hizmetleri hatırlatan Erdem, CHP'nin daha önce hizmet verdiği belediyelerde yaptığı çalışmaları eleştirdi.

Erdem, şöyle devam etti:

"CHP İstanbul'u Kerbela'ya çevirmiş, havasını kirletmiş ve gerçekten içinden çıkılmaz bir hale geldiği noktada, güneş gibi doğan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Akmayan suları akar hale getirdi, yalnız o gün değil, belediye başkanı olduktan sonra İstanbul'un su problemini çözdü. Şu anda İstanbul'un su problemini, hava kirliliği ve çevre sıkıntılarını kimse konuşmuyor. Çünkü biz belediyeciliğin nasıl yapılacağını biliyoruz. CHP Sarıyer'in 5 yılını çaldı. İnşallah bu 5 yılın sonunda, çalınan yılları geriye alacağız ve kalan hizmetleri kaldığımız yerden, devam ettireceğiz."

Türkiye'nin ve İstanbul'un değiştiğine dikkati çeken Erdem, Sarıyer'in de değiştiğini ve ulaşımda, sağlıkta büyük hizmetleri alan ilçelerin başında geldiğini anlattı.

"Sokak hareketlerine umut bağlayanlar hüsrana uğradılar"

Sarıyer'de yapılan hizmetlerin altında AK Parti'nin imzası olduğunu bildirerek, Sarıyerlilerin yapılacak üçüncü boğaz köprüsünden de yararlanacağını söyleyen Erdem, şunları kaydetti:

"Onlar ancak yıkmayı, tahrip etmeyi ve hakaret etmeyi bilirler. Hizmetten anlamazlar. Bunu anlamadığını en iyi siz biliyorsunuz. İşte Gezi Parkı'nda bu belediyeler, olaylara destek vermekten başka birşey yapmadılar. Gezi Parkı'nda neyi gördünüz? Çevrecilik adına, 'ağaçlar katlediliyor' diye, geldiler. Gezi Parkı'nda katledilen ağaç yoktu. Çalışma, yerinden sökülenden daha çok ağacın dikileceği bir gezi alanı oluşturmaktan başka birşey değil. İktidardan umudunu yitirenler, sokak hareketlerine umut bağlayanlar, orada da hüsrana uğradılar. İnşallah en iyi cevabı 2014 seçimlerinde alacaklar."

Gezi Parkı'nda platform oluşturanların ikinci havaalanı, üçüncü köprü ve Kanal İstanbul'u istemediklerini dile getiren Erdem, "Bir iktidar bu çalışmaları yapmadığından dolayı sorgulanır. Ama onlar yaptığınız hizmetleri engellemek için sokaklara döküldü. Sokaklara dökülenlere, ne yaptılar? Destek verdiler. Halk bunu çok iyi görüyor ve inanıyorum ki, mart ayında yapılacak seçimleri heyecanla bekliyor" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından, Erdem, AK Parti milletvekilleri İsmail Safi ve Ali Turan ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, kurdeleyi keserek AK Parti Kilyos irtibat bürosunun açılışını yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Kilyos İrtibat Bürosu Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement