İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Hakan Fidan'ın atamasını kutladı - Son Dakika
Politika

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Hakan Fidan'ın atamasını kutladı

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Hakan Fidan\'ın atamasını kutladı

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Türkiye'nin yeni Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın atamasını kutladı. Abdullahiyan, Fidan'ın profesyonel ve bilge bir diplomattır dedi. Ayrıca, yaklaşık 8 yıldır Dışişleri Bakanı olarak görev yapan Mevlüt Çavuşoğlu'na da veda ederek, başarılar diledi.

04.06.2023 09:12

Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabine belli olmuştu. Kabinenin açıklanmasından sonra dünya devlerinden kutlama ve tebrik mesajları ardı ardına gelmeye devam ediyor.

İRAN DIŞİŞLERİ BAKANI TWİTTER'DAN TEBRİK ETTİ

Abdullahiyan, Twitter hesabından Türkiye ve İran bayraklarının fotoğrafını paylaştığı mesajında, "Kardeşim Hakan Fidan'ın Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı olarak seçilmesini canı gönülden kutluyorum. Birçok kez yakından görüştük. Profesyonel ve bilge bir diplomattır." ifadelerini kullandı.

BAKAN MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NA DA VEDA ETTİ

İranlı Bakan, yaklaşık 8 yıldır Dışişleri Bakanı olarak görev yapan Mevlüt Çavuşoğlu'na da veda ederek, başarılar diledi.
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede, Dışişleri Bakanlığı görevine getirilmişti.
Kaynak: AA

Son Dakika Politika İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Hakan Fidan'ın atamasını kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement