AK Partili Sürekli, Bergama, Kınık ve Dikili'de temaslarda bulundu - Son Dakika
Politika

AK Partili Sürekli, Bergama, Kınık ve Dikili'de temaslarda bulundu

AK Partili Sürekli, Bergama, Kınık ve Dikili\'de temaslarda bulundu

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 30 ilçede yürüttükleri eş zamanlı saha çalışmaları kapsamında Dikili, Bergama ve Kınık'taki programlara katıldı.

17.12.2022 10:20  Güncelleme: 11:47

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 30 ilçede yürüttükleri eş zamanlı saha çalışmaları kapsamında Dikili, Bergama ve Kınık'taki programlara katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Sürekli, il ve ilçelerin ana kademe, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte Dikili Dayanışma Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kadın Girişimi ve Bergama Ticaret Odasını ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sürekli, Dikili'de birbirinden önemli proje ve yatırımı hayata geçirdiklerini, adliye, okul ve hizmet kurumlarını modern hale getirdiklerini belirtti.

Dikili Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temel atma törenini ağustos ayında AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleştirdiklerini anımsatan Sürekli, Dikili'nin yükselişinin hükümetin yatırımları sayesinde olduğunu, bölgeyi tarımdan tarihe ayağa kaldıran birçok işin altında partilerinin imzasının bulunduğunu aktardı.

OSB projesiyle tarımsal gelişimin yanı sıra 3 bin 500 kişiye iş imkanı oluşturacak bir alan oluşturduklarını ifade eden Sürekli, şunları kaydetti:

"Madra Barajı'yla 47 bin dönüm tarım arazisini su ile buluşturduk. Çandarlı İçme Suyu Göleti ile 100 bin nüfusa yetecek içme suyu göleti yaptık. Yahşibey Göleti ile yine 27 bin dönüm araziye şu ulaştıracak bir yatırımı hayata geçirdik. Geyikli Barajı projemiz bakanlıkta, mutlaka yapacağız. Balıkçı barınaklarımız için büyük yatırımlar yaptık. Dikili Balıkçı Amatör Tekne Yanaşma Yeri projesi ihale aşamasına geldi. TOKİ projemiz, CHP'li Dikili Belediyesi'nce engellenmeye çalışılsa da halkın ihtiyaçları için aşamayacağımız engel yoktur. Cumhurbaşkanımızın 500 bin konut projesi kapsamında Dikili'ye de 1000 konut yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu, kendisine arz ettiğimiz yeni kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi projesinin sözünü verdi. Bunları da kısa sürede ilçemize kazandıracağız."

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat'ı da ziyaret eden Sürekli, ilçenin, kuzeyin yıldızı olmaya aday olduğunu, yeni açılan Küçükkuyu Tünelleri'nin de buraya çok büyük fayda sağlayacağını kaydetti.

Sürekli, ilçenin AK Parti Belediyeciliği ile birlikte adından söz ettirmeye başladığını belirterek, "Millet Bahçesini tüm engellemelere rağmen yapacağız. Zeytinpark tamamlandı. TOKİ evleri yükseliyor. Devlet hastanemizi bölge hastanesi düzeyinde geliştirdik. Bergama Organize Sanayi Bölgesi (BOSBİ) yenilenebilir enerji merkezi olarak hayata geçti. Bergama haklının yanındayız." ifadelerini kullandı.

Bergama'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'nin Venedik'i olacağını aktaran Sürekli, 6 medeniyete birden yolculuk şansı sunacak Antik Selinos Kanalı restorasyon ve ıslah çalışmasını hızla yürüttüklerini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Partili Sürekli, Bergama, Kınık ve Dikili'de temaslarda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement