BHT CLINIC 2. Uluslararası Otelcilik ve Destek Hizmetleri Zirvesi Gerçekleşti - Son Dakika
Sağlık

BHT CLINIC 2. Uluslararası Otelcilik ve Destek Hizmetleri Zirvesi Gerçekleşti

BHT CLINIC 2. Uluslararası Otelcilik ve Destek Hizmetleri Zirvesi Gerçekleşti

BHT CLINIC, geçen sene düzenlediği zirvenin ikincisine ev sahipliği yaptı. Zirve, otelcilik sektörünün güncel gelişmelerini masaya yatırdı ve sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getirdi. Zirvede konuşmacı olarak Temos Kurucu ve CEO'su Dr. Claudia Mika ve uluslararası katılımcılar yer aldı.

28.09.2023 10:10  Güncelleme: 10:14

BHT CLINIC geçen sene sağlık sektöründe ilkini düzenlediği Uluslararası Otelcilik ve Destek Hizmetleri Zirvesinin 2'ncisine tekrar ev sahipliği yaptı. Düzenlenen zirve, otelcilik dünyasının güncel gelişmelerini masaya yatırmak üzere sektörün önde gelen profesyonellerini bir araya getirdi.

Nurcan Sabur ve Ece Gürsel'in sunumuyla gerçekleşen zirve, BHT CLINIC Otelcilik ve Destek Hizmetleri Müdürü Minel Çetin'in konuşmasıyla açıldı. Zirvede ayrıca Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Op. Dr. Reşat Bahat sağlık sektöründe otelcilik hizmetlerine güncel yaklaşım konusunda görüşlerini bildirdi.

Temos Kurucu ve CEO'su Dr. Claudia Mika ve uluslararası katılımcıların da konuşmacı olarak bulunduğu zirve sektörde ilgiyle takip edildi. Zirve Burçin Bildik ve Zeynep Mansur'un konserleriyle sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık BHT CLINIC 2. Uluslararası Otelcilik ve Destek Hizmetleri Zirvesi Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement