Suç Unsuru Filmi - Son Dakika
Sinema

Suç Unsuru Filmi

Suç Unsuru Filmi

Suç Unsuru filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Suç Unsuru filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

08.02.2019 13:54

Aynı evi paylaşan iki yakın arkadaş Cemal ve Buğra, Komiser Baran ve ekibi tarafından uykularının en derin noktasında kaldırılıp, şüphelisi oldukları bir soruşturmanın ortasına yerleştirilir. İki arkadaş ne olduğunu anlamadan komiser tarafından sorgulanırken evleri de kedilerinin izin verdiği ölçüde emniyet güçleri tarafından didik didik araştırılır. Celal her ne kadar çenesi düşük ve sorularla Baran’ı bunaltırken, Buğra az konuşan ve ağırkanlı tavırları nedeniyle şüphe uyandırıcıdır. İlk kez böyle bir hücre baskınıyla karşılaşan komiser yarı modern, yarı dönem döşenmiş bu hücre karşısında şaşkındır. Olaya görevi gereği dahil olan apartman yöneticisi Arslan Bey ise yeni taşınan komşularını hiç tanımadığı gerçeğiyle yüzleşirken kapı komşularının iddialar karşısındaki soğukkanlı duruşlarına da anlam veremez. Arama süresince şüphelere yenileri eklenirken Komiser Baran ve ikili arasındaki diyalog da boyut değiştirir.

Yönetmen: Süleyman Arda Eminçe

Senaryo: Süleyman Arda Eminçe

Oyuncular: Bülent Çolak, Efe Erdal, Hamdi Alp, Süleyman Arda Eminçe, Enis Aybar, Burak Sarımola, Koray Erkök, Tuğba Eskicioğlu, Emre Şen, Duygu Yıldız, Kaan Songün, Emin Maltepe, Altuğ Elveriş

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: The Element of Crime

Yapımcı Firma: Varyete Film

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 83 dk.

Dağıtıcı Firma: Kurmaca Film

Vizyon Tarihi: 05.04.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Suç Unsuru Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement